Yandex Metrica

Murat Kurum İstanbul'daki deprem riskine dikkat çekti: Beka meselemiz

Murat Kurum İstanbul'daki deprem riskine dikkat çekti: Beka meselemiz

Gençlerle sahurda buluşan Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, deprem riskine dikkat çekti. Kurum, "İstanbul'daki deprem riskinin ortadan kaldırılması bizim milli güvenlik meselemiz, beka meselemiz. O yüzden bu çalışmaları yapmak zorundayız. Geleceğimize, çocuklarımıza bu kutlu şehri emanet etmek durumundayız. Sadece İstanbul' diyerek İstanbul'un sorunlarına odaklanıyor ve bunları çözmek için 5 yıldaki fetret dönemini bitirecek adımları atmak istiyoruz" dedi.

Politika

29.03.2024, 06:36

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kalırken partilerin belediye başkan adayları seçmenle buluşup vaatlerini anlatmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum da AK Parti İstanbul İl Başkanlığında düzenlenen "Gençlik Kolları Vefa Sahuru"nda seçmenle bir araya geldi.

İki seçim sonrası iki veda: Akşener ve Kılıçdaroğlu koltuğunu kaybetti İki seçim sonrası iki veda: Akşener ve Kılıçdaroğlu koltuğunu kaybetti Haberi Görüntüle

''FETRET DÖNEMİNİ BİTİRECEK ADIMLARI ATMAK İSTİYORUZ''

Girdikleri her bir mücadelede dava arkadaşlarıyla birlikte çalışıp millete mahcup olmadıklarını dile getiren Kurum, "Sadece İstanbul' diyerek İstanbul'un sorunlarına odaklanıyor ve bunları çözmek için 5 yıldaki fetret dönemini bitirecek adımları atmak istiyoruz. İnşallah 9 gün sonra İstanbul'un bu kötü gidişatına son vereceğimiz bir seçime gidiyoruz." diye konuştu.

İYİ Parti'de kurultay günü: Meral Akşener'in koltuğu için 4 aday yarışacak İYİ Parti'de kurultay günü: Meral Akşener'in koltuğu için 4 aday... Haberi Görüntüle

''İSTANBUL'DAKİ SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ''

Murat Kurum, tek gündemlerinin İstanbul olduğunu, şehrin sorunlarını çözmek için büyük bir ekiple yüzlerce proje ürettiklerini belirtirken ''İstanbul'daki sorunları çözmek için güçlü ve tecrübeli bir ekiple çalışacağız. Görevi devraldığımızda İstanbul'da başta deprem sorunu olmak üzere, İstanbul'daki trafik çilesi gibi sorunları çözmek için ve İstanbul'un geleceği adına kararları, adımları atmak üzere aylardır arkadaşlarımızla projeler hazırladık. 1 Nisan itibarıyla, aldığımız bayrağı en yukarıya çıkarmak için çalışacağız. Samimi olacağız, elimizden geleni yapacağız." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Haberi Görüntüle

''İSTANBUL TÜM DÜNYAYI İLGİLENDİREN ŞEHİR''

"İstanbul tüm dünyayı ilgilendiren bir şehir" diyen Murat Kurum, İstanbul seçimlerinin Türkiye için de önemli olduğuna dikkati çekerek, 22 yıldır ülke için hizmetler yaptıklarını, 31 Mart'taki yerel seçimlerde alacakları zaferle "Türkiye Yüzyılı"nın aslında vizyonunu çizeceklerini, hep birlikte bu vizyona yön vereceklerini bildirdi.

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

DEPREM RİSKİNE DİKKAT ÇEKTİ: BEKA MESELEMİZ

Türkiye ve dünyada önemli bir yere sahip olan İstanbul için aralıksız çalışacaklarına dikkat çeken Murat Kurum, "Seçim sadece İstanbul'u ilgilendiren bir seçim değil. Balkanlar sevinecek, Gazze sevinecek. Ahıska Türkleri sevinecek. Tüm mazlumlar sevinecek. Çünkü İstanbul sadece 81 ili ilgilendiren bir şehir değil. İstanbul tüm dünyayı ilgilendiren bir şehir. İstanbul'daki deprem riskinin ortadan kaldırılması bizim milli güvenlik meselemiz, beka meselemiz. O yüzden bu çalışmaları yapmak zorundayız. Geleceğimize, çocuklarımıza bu kutlu şehri emanet etmek durumundayız." değerlendirmesinde bulundu.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Politika


Loading