Yandex Metrica

Meral Akşener'den İmamoğlu'na gönderme: Söz verdikçe ayva çıkıyor

Meral Akşener'den İmamoğlu'na gönderme: Söz verdikçe ayva çıkıyor

Partisinin Esenyurt'taki iftar porgramında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı. Akşener, "Söz verdikçe ayva çıkıyor. Kefalet koyuyorsun yamuk çıkıyor. Sonradan öğreniyorsun neler yapılmış" dedi.

Politika

21.03.2024, 00:54

31 Mart'ta yapılacak yerel seçime sayılı günler kalırken parti liderleri saha çalışmalarına devam ediyor.

Liderler, seçmenle buluşup vaatlerini sıralamaya devam ederken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün, Esenyurt'taki iftar programında konuştu.

Akşener, yerel seçimde kendi adaylarını çıkarma kararı aldıkları için hakaret ve iftiralara maruz kaldıklarını ifade ederken eski ortaklarına verdi veriştirdi.

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Haberi Görüntüle

''ESENYURT'TA DEM'LENİLİYOR''

Akşener, "Hür ve müstakil kararımızın bu kadar rahatsız ettiği bir Türkiye'de demek ki çok doğru bir iş yapmışız. Bize hakaret edenler başkalarının gösterdiği adayların karşısında tek kelime etmediler. Ne mutlu ki İstanbul'da ve Türkiye'de, ilçelerimizde hemen hemen her parti kendi adayını göstermek durumunda kaldı ama Esenyurt'un bir özelliği var, Esenyurt'ta DEM'leniliyor. Ne Esenyurt'muş be kardeşim." dedi.

AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla perdeliyorlar AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla... Haberi Görüntüle

''SÖZ VERDİKÇE AVYA ÇIKIYOR''

İmamoğlu'na gönderme bulunan Akşener, "Söz verdikçe de sonra bazen ayva çıkıyor. Kırarım bacaklarınızı eğer yamuğunuz olursa ona göre. Şimdi peşinen onu söyleyeyim. Zaten yaparsanız koparırım o kulaklarınızı. Çünkü kefalet koyuyorsun yamuk çıkıyor kardeşim. Onun için bundan sonra hür ve müstakil. Başkasının önerdiği hiç kimsenin arkasında durmayacağız." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimine dair ilk yorum Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimine dair ilk yorum Haberi Görüntüle

KAVUNCU'DAN CHP ELEŞTİRİSİ

İYİ Parti'nin İBB Başkan adayı Buğra Kavuncu ise "İYİ Parti'nin seçmeni, İBB Başkanı seçiminde kendi adayına oy vermez." diyenleri eleştirdi. Kavuncu, şunları kaydetti;

"Ey muhteremler, siz önce CHP seçmenine bakın. Yaptığınız kent uzlaşılarıyla onları nasıl kırdığınızı, üzdüğünüzü, onların oy verip vermeyeceğini önce çözün, sonra İYİ Parti seçmenine bakarsınız. İYİ Parti seçmeni akıllıdır, şuurludur, hafızası güçlüdür, ne olup bittiğinin de gayet farkında. Bizim kırmızı çizgilerimize dokunan yanar. İYİ Parti seçmeni de 31 Mart'ta sandıkta iradesini gösterecek."

 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Politika


Loading