Yandex Metrica

Kirli siyaset son bulacak! CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay'da Lütfü Savaş'ın yeni bir rezilliği ortaya çıktı!

Kirli siyaset son bulacak! CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay'da Lütfü Savaş'ın yeni bir rezilliği ortaya çıktı!

Türkiye 31 Mart 2024'te yerel seçimlerinde sandık başına gitti. Hatay'da depremin ardından tartışmaların odağında olan mevcut belediye başkanı Lütfü Savaş kaybedince Hatay, CHP'den AK Parti'ye geçti. Hatay'daki vatandaşların büyük bir coşkuyla karşıladığı yeni belediye başkanı  Mehmet Öntürk, belediyenin güncel borç durumunu açıkladı.Belediyenin Lütfü Savaş yönetiminden kalan 7 milyar TL'nin üzerinde borcu bulunduğunu açıkladı. Öntürk, Savaş'ın tefecilerden bile borç aldığını söyledi.

Politika

30.04.2024, 06:45

Hatay Büyükşehir Belediyesini kazanan AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, belediyenin Lütfü Savaş yönetiminden kalan 7 milyar TL'nin üzerinde borcu bulunduğunu açıkladı. 

İki seçim sonrası iki veda: Akşener ve Kılıçdaroğlu koltuğunu kaybetti İki seçim sonrası iki veda: Akşener ve Kılıçdaroğlu koltuğunu kaybetti Haberi Görüntüle

"AİLE ŞİRKETİ DEVRİ SONA ERDİ"

Yeni belediye başkanı Öntürk, Hatay'da kapalı kapılar ardında yürütülen kirli siyasetlerin son bulduğunu ifade ederek, "Bugün öğrendim ki belediye için tefeciden bile borç alınmış. Korkmayın artık bu "aile şirketi devri" sona erdi. Ben değil, biz şiarı ile bu belediyeyi yöneteceğiz" dedi.

CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım Haberi Görüntüle

"MİLLETE HİZMET ZAMANI GELDİ"

Vatandaşlara açıklamalarda bulunan Öntürk, artık siyasetin bittiğini, millete hizmet zamanının geldiğini belirtti. 

Öntürk açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Bugün 1 milyon 700 bin nüfusuyla Hatay'ımız kazandı. Biz de birliğimizi, kardeşliğimizi pekiştirerek Hatay'ı ayağa kaldıracağız. Asla ve asla adaletten şaşmayacağız. Oy vermeyen kardeşlerim de var. Hatay'ı 1 milyon 700 bin nüfusuna eşit hizmet yapacağız. Atalarımız gibi bizim için de Hatay şahsi meselemiz olacak. Birazdan belediye çalışanlarımız ile bir toplantı yapacağım. Bu yıl sonunda binlerce konutu teslim edeceğiz. Önümüzdeki yılın 6'ncı ayında hiç kimse bu şehri tanıyamayacak inşallah.

Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için heykel diktiler Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için... Haberi Görüntüle

LÜTFÜ SAVAŞ'IN ADAYLIĞI TARTIŞMALARA NEDEN OLMUŞTU 

Lütfü Savaş Kahramanmaraş merkezli depremlerde geçen yıl büyük yıkıma uğrayan Hatay, yerel seçim öncesi adaylarla ilgili çıkan tartışmalarla gündemden düşmedi.

Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin Zelenski'si! Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin... Haberi Görüntüle

TEKRAR ADAY GÖSTERİLMESİ TEPKİNE GÖSTERİLDİ 

CHP’nin mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı yeniden aday gösterme konusunda uzun süre tereddüt etmesi ve yaptığı anketler sonucu seçime kısa bir süre kala Savaş konusunda karar kılması, parti içinde ve dışında büyük tartışmalara neden oldu.Kampanya sırasında siyasi parti liderlerinin en fazla ziyaret ettiği kent olma özelliğini taşıyan Hatay’da Lütfü Savaş’ın deprem sonrası performansı ve sözleri gündeme damga vurmuştu. 

 

 

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

6

0

0

1

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Politika


Loading