Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu, Başbağlar'ı andı ama katliamın faili terör örgütü PKK'nın ismini kullanmadı

Kılıçdaroğlu, Başbağlar'ı andı ama katliamın faili terör örgütü PKK'nın ismini kullanmadı

HDP ile yakın ilişkiler içinde olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 28 yıl önce eli kanlı terör örgütü PKK tarafından katledilen 33 vatandaşımızı andığı mesajında PKK diyemedi.

Politika

23.01.2024, 17:37

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eli kanlı terör örgütü PKK'nın katlettiği masum insanları andığı mesajlarda bir türlü PKK ismini kullanmıyor. 

Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Haberi Görüntüle

HDP İLE İLİŞKİLERİN BOZULMASINDAN KORKUYOR

Kılıçdaroğlu 5 Temmuz 1993'te terör örgütü PKK'nın Erzincan'da 33 vatandaşımızı şehit ettiği Başbağlar katliamının 28. yıldönümü sebebiyle sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında yine terör örgütü PKK'nın ismini kullanmadı. Oysa terör örgütü PKK'nın 28 yıl önce BAşbağlar'da açtığı yaranın acısı bugün de tazeliğini koruyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bu yaklaşımıyla HDP ile aralarındaki bağları sağlam tutmaya çalışıyor.

Kılıçdaroğlu, Başbağlar katliamında katledilen 33 vatandaşımızı şu ifadelerle andı: "28 yıl önce bugün Başbağlar'da terör örgütü mensupları tarafından alçakça katledilen 33 masum vatandaşımızı rahmetle anıyorum. Aynı acıların bu topraklarda bir daha yaşanmamasını diliyor ve terörü lanetliyorum!"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading