Yandex Metrica

İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına ilişkin açıklama!

İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına ilişkin açıklama!

Olağanüstü kurultay kararı alan İyi Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener, kurultayda aday olmayacağını açıklamıştı. İYİ Parti’ Genel Başkan Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bayramda telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İYİ Parti lideri Akşener'e Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Partinizin başında kalın, ayrılmayın" çağrısında bulunduğu iddia edilmişti. İşte bu iddilara yönelik İYİ Parti'den açıklama yapıldı. 

Politika

30.04.2024, 09:40

İYİ Parti’den Genel Başkan Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bayramda yaptığı telefon görüşmesine ilişkin açıklama geldi. Açıklamada, görüşmenin bayramlaşma dışında bir içeriği olmadığı ifade edildi.

Koray Aydın seçilmediği için görevi bıraktı! İYİ Parti'de bir isim daha istifa etti! Koray Aydın seçilmediği için görevi bıraktı! İYİ Parti'de bir isim... Haberi Görüntüle

"GERÇEK DIŞI İDDİALAR ORTAYA ATILDI"

Sosyal medya üzerinden paylaşılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; "Dün Bayramlaşma programı kapsamında Sayın Cumhurbaşkanı ile Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener arasında nezaketen yapılan bir telefon görüşmesine ilişkin olarak gerçek dışı haber ve iddialar ortaya konulmuştur.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Haberi Görüntüle

"BAYRAMLAŞMA DIŞINA BİR İÇERİĞİ BULUNMUYOR"

Bayramlaşma dışında bir içeriği bulunmayan bu görüşme, farklı saiklerle partimize yönelik bir algı operasyonuna dönüştürülmüştür. Söz konusu haberlerin organize olarak yayılması ise İYİ Parti'nin kurumsal yapısına zarar vermeyi amaçlamaktadır. Gerekli hassasiyetin gösterilmesi hususunu kamuoyunun takdirlerine sunarız."

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Politika


Loading