Yandex Metrica

Hilton faturasını kim ödedi? Kılıçdaroğlu'nun başkanlık suitindeki masrafının nasıl karşılandığı merak konusu

Hilton faturasını kim ödedi? Kılıçdaroğlu'nun başkanlık suitindeki masrafının nasıl karşılandığı merak konusu

Hilton Oteli'nin boğaz manzaralı başkanlık suitinde tek gece için 100 bin liranın üzerinde para harcayan Kılıçdaroğlu'nun faturayı nasıl ödediği merak ediliyor.

Politika

05.05.2024, 17:14

"Sarayın trolleri ifşa oldu" iddiasıyla bir vidyo yayınlayıp bunu sosyal medyada kampanyaya dönüştüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mekan olarak Hilton Oteli'nin kral dairesini kullandı. 

28 Şubat döneminin medya baronu Aydın Doğan'ın sahibi olduğu otelde 'başkanlık suiti'ni kullanan Kılıçdaroğlu, tek gece için 100 bin liranın üzerinde bir masrafı göze aldı. 

CHP Gençlik Kolları tarafından yayınlanan fotoğrafla ortaya çıkan skandalın ardından kamuoyu şu sorunun cevabını merak ediyor: Otel masrafını kim, nasıl ödedi?

CHP yönetimi, Hilton'a ödeme yapıldığını gösteren faturayı henüz yayınlamadı. 2022 yılında 149 milyon lira hazine yardımı alan CHP eğer otelin masrafını bu kaynaktan karşıladıysa bu durum, bütün söylemlerinde 'israf' ve 'fakirlik' edebiyatı yapan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına tezat bir durum teşkil ediyor. 

Hilton'a 100 bin lirayı aşkın ödemeyi CHP'nin hazine yardımından yapmamış olması halinde geriye kalan ihtimallerden biri şu: Kılıçdaroğlu, Aydın Doğan'a ait oteli bedavaya kullandı. 

Bu ihtimalin doğru olması halinde CHP Lideri'nin bunu ne karşılığında yaptığı sorusu yeni bir skandal olarak ortaya çıkıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading