Yandex Metrica

Erdoğan talimat verdi AK Parti'de yeni ekip kuruldu! İşte sahaya inecek 7 isim

Erdoğan talimat verdi AK Parti'de yeni ekip kuruldu! İşte sahaya inecek 7 isim

AK Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla yeni bir strateji ekibi kuruldu. 7 kişiden oluşan ekip, sahaya inip gelen raporları analiz ettikten sonra buna göre yol haritası belirleyecek.

Politika

23.01.2024, 18:18

2023 seçimleri için sokağa inmeye hazırlanan AK Parti, halkın nabzını yoklayacak 7 ismi belirledi. Bu 7 isim halkın arasına karışıp raporlar hazırlayıp Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunacak ve buna göre seçim stratejisi belirlenecek.

Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Haberi Görüntüle

7 İSİM BELİRLENDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla kurulan ekibin başında, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş bulunuyor. Ekipte ayrıca, Genel Başkan Yardımcıları Efkan Ala, Hamza Dağ, Mustafa Şen, Ömer Çelik, Grup Başkanlığı görevinden dün ayrılan Naci Bostancı ve Grup Başkanvekili Mahir Ünal var.

Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Haberi Görüntüle

YOL HARİTASI ÇIKARILACAK

Yeni Şafak'ın aktardığı habere göre; strateji ekibi ilk toplantısını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Strateji ekibi yerelde de alt birimler oluşturacak. Ekip tarafından belirlenen parti politikaları, taşrada da bu birimler eliyle uygulamaya konulacak. Ekip, muhalefetin vatandaş nezdinde oluşturmaya çalıştığı negatif algıyı yok edecek çalışmaları yürütecek. Ayrıca tezkere, şehit yakınına küfretme, Türkiye'yi büyükelçilere şikayet gibi toplumda büyük tepki toplayan olaylara karşı partinin atacağı adımlara ilişkin politikaları belirleyecek. Strateji ekibi, sahadan gelen raporları analiz edecek. Bu çalışma doğrultusunda da yol haritası çıkarılacak.

YRP'de istifa depremi! 220 kişilik teşkilat üyesi partiden ayrıldı YRP'de istifa depremi! 220 kişilik teşkilat üyesi partiden ayrıldı Haberi Görüntüle

SEÇİM HAZIRLIĞI

2023 Haziranı yaklaştıkça, strateji ekibi de seçime dönük çalışmaları belirleyecek. Ekibin üzerinde yoğunlaşacağı alanlar, seçim kampanyaları ve kampanya sürecinde verilecek mesajlar, özel çalışma yapılması gereken alanlar, hayata geçirilen dev projeler, vaatler olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading