Yandex Metrica

Davet tartışmasında çarpıcı sözler: Biri polemik yapar, öbürü sadece çalışır

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem açılışına Ekrem İmamoğlu'nun kendisini zorla davet ettirmek isteyip bununla ilgili polemik yaratmasına Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan'dan çarpıcı bir cevap geldi. 

Politika

01.05.2024, 08:56

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi'nin açılışı yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak.

Açılışa davet edildiğini duyuran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun aslında davetli olmadığı ortaya çıktı. Cumhur İttifakı'nın başkan adayı Murat Kurum, İmamoğlu'nun Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından açılışa davet edilmediğini açıkladı. 

Davet konusu üzerinden mağduriyet yaratmaya çalışan İmamoğlu, "Davet edilmedim diye mutlu mu oldu yani?" diyerek yeni bir polemik denemesi yaptı.

Yenikapı'da Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile birlikte düzenlediği basın toplantısında olaya ilişkin çarpıcı bir açıklamada bulunan Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, yeni bir gündem yaratm peşindeki İmamoğlu'na yüklendi. 

Abdulkadir Uraloğlu ve Ergün Turan (sağ2)

Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU POLEMİK YAPAR, BİZ ÇALIŞIRIZ

Açılışı yapılacak projenin İstanbul için bir polemik değil, bir sevinç kaynağını olduğunu aktaran Turan, şunları söyledi: 

"Ayıp ama kamuoyunun gündemi bu değil. Bir açılış var bu sevinç hepimizin sevinci. İstanbul Belediye Başkanının da sevinci. Şunu söylemek durumundayım. Ekrem bey nasıl benim eski arkadaşımsa Murat Kurum da benim eski çalışma arkadaşım. İkisini de tanıyan insan olarak söylüyorum. Ekrem bey polemik konusunda çok başarılı. Murat bey de polemik konusunda başarısız. Çalışma arkadaşı olarak söylüyorum. Murat bey bir şey de çok başarılı. Çünkü bizim disiplinimizde sadece ve sadece çalışmak var, insanlar için hizmet etmek var."

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan

YRP'de istifa depremi! 220 kişilik teşkilat üyesi partiden ayrıldı YRP'de istifa depremi! 220 kişilik teşkilat üyesi partiden ayrıldı Haberi Görüntüle

5 YILDA HANGİ HİZMETİYLE ANILACAK?

İmamoğlu'nun görevi boyunca yaptığı işler üzerinden eleştiren Turan, "Eğer bu seçimde Sayın İmamoğlu İstanbul’da seçimi kaybedecek olsa ya da bugün görevi bırakacak olsa, ben kamuoyuna soruyorum. Sayın İmamoğlu bu şehirde hangi hizmetiyle, hangi özelliğiyle anılacak? İstanbul eğer bu dönemde Sayın Ekrem İmamoğlu kaybettiğinde bir tek şeyle anılacak bu 5 yılda polemikleriyle anılacak. Sayın Cumhurbaşkanına, Sayın Bakanlara laf yetiştirmesiyle anılacak" ifadelerini kullandı.

Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Haberi Görüntüle

BİZ SADECE VE SADECE ÇALIŞIYORUZ

İstanbul’un ihtiyacını görecek konuşacak polemik yapmayacak çalışacak çalışkan bir başkana ihtiyaçları olduğunu belirten Turan, "Bana vatandaşımızın karar vereceği şu. Sadece polemiklerin peşinden koşan, polemikler üreten bir başkan mı seçecek; yoksa çalışacak bir başkan mı seçecek? Biz de belediye başkanlığı yapıyoruz. Biz de istesek her gün bir polemikle gündeme gelebilirim ama sadece ve sadece çalışıyoruz" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Politika


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading