Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Yılın ikinci yarısını işaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Yılın ikinci yarısını işaret etti

Partisinin Isparta mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde ekonomi vardı. Erdoğan, ''İstihdamımız, ihracatımız, üretimimiz tarihimizin en yüksek seviyesinde. Ekonomik göstergeler gayet iyi. Enflasyon düştükçe ekonomideki olumlu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve emeklilerimize daha iyi yansıtma imkanı bulacağız. Ekonomi programı ile hayat pahalılığının üstesidnen geleceğiz. Ülkemizin hedeflerinden sapmasına asla ama asla izin vermedik. Güven ve istikrar önceliğimizdir. Ekonomik programımızın sonuçlarını yılın ikinci yarısından itibaren göreceğiz.'' dedi.

Politika

23.03.2024, 22:31

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kalırken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın miting mesaisi tüm hızıyla devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü durağı Isparta oldu. Erdoğan, partisinin Isparta'daki 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda 35 bin kişiye seslendi.

Erdoğan açıklamaları şu şekilde;

Isparta, Türkiye Yüzyılı'nın inşasına öncülük ediyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 58 oranında oy oyla gönlünün bizde olduğunu ispat ettiniz. 14-28 Mayıs seçimlerinde verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim. Geçtiğimiz yılın mayıs seçimlerini 6 Şubat depremlerinin acısı eşliğinde gerçekleştirmiştik. Türkiye son 10 yıldır terörden darbe girişimine salgından bölgemizdeki çatışmalara kadar nice sınamalara maruz kaldı. Asrın felaketi bu depremler üzeirmizdeki bu yükü daha da arttırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Haberi Görüntüle

ALANDA 35 BİN KİŞİ VAR

Şimdi meydana gelirken arkadaşlara dedim ki, emniyete sorun bakalım şu anda alanda ne kadar Ispartalı kardeşim var. Ne dediler; 35 bin. İşte Isparta bu. Gül diyarı bu. Biz Isparta'yı sevdik, Isparta'da bizi seviyor.

İki seçim sonrası iki veda: Akşener ve Kılıçdaroğlu koltuğunu kaybetti İki seçim sonrası iki veda: Akşener ve Kılıçdaroğlu koltuğunu kaybetti Haberi Görüntüle

''ENFLASYON DÜŞÜŞE GEÇECEK''

Yerel yönetim seçimlerine gidiyoruz. Bugün de hayat pahalılığıyla ve onun bir sonucu olan sabit gelirli insanlarımızın refah kaybıyla sınanıyoruz. Bunların da üstesinden geleceğiz. İstihdamımız, ihracatımız, üretimimiz tarihimizin en yüksek seviyesinde. Ekonomik göstergeler gayet iyi. Enflasyon düştükçe ekonomideki olumlu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve emeklilerimize daha iyi yansıtma imkanı bulacağız. Ekonomi programı ile hayat pahalılığının üstesinden geleceğiz. Ülkemizin hedeflerinden sapmasına asla ama asla izin vermedik. Güven ve istikrar önceliğimizdir. Enflasyon düşüşe geçecek. Ekonomik programımızın sonuçlarını yılın ikinci yarısından itibaren göreceğiz.

'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye geçmeye hazırlanıyor! 'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye... Haberi Görüntüle

''PALAVRALARA SAKIN KANMAYIN''

Bunun dışındaki palavralara sakın kanmayın. Eski Türkiye'de bu palavracı siyaset anlayışı yüzünden ülkenin onlarca yılı heba edildi. Emekliye memura işçiye maaş ödemenememe tehlikesi oldu. O günlerin hem çalışan ve emekli sayıların hem bunların toplam bedelleri bugünle mukayese edilemeyecek kadar küçük rakamlardı. Türkiye bugün emekli ve çalışan sayısıyla çok farklı bir ligin oyuncusudur. Biz güven ve istikrar iklmini muhafaza ederek ülkemizin hedeflerinden sapmasına asla izin vermedik. Dışarda ve içerde ne yaşarsak yaşayalım milletimizin işini aşını huzurunu ve güvenliliğini koruma kararlılığımızdan asla geri adım atmıyoruz.

Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için heykel diktiler Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için... Haberi Görüntüle

''5. NESİL UÇAK YAPAN 4 ÜLKEDEN BİRİYİZ''

Ülkemizin son 21 yıldaki kazanımlarına sahip çıkmadan daha müreffeh bir toplum hayali kuramayız. Milli gelirimizi 3 kat büyüttük. Önümüzdeki dönem 2 kat daha büyütebiliriz. Daha düne kadar tamamen dışa bağımlı savunma sanayimiimiz vardı. Biz geldik savunmada yüzde 20 yerlilik oranını yüzde 80'e çıkardık. İnsansız Hava Aracı teknolojisinde dünyanın ilk 3 ülkesinden biriyiz. Milli savaş uçağımız KAAN'la 5. nesil uçak yapabilen dünyadaki 4 ülkeden biri olduk.

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

İSRAİL'İN GAZZE SALDIRILARI

Şu mübarek günleri gecesiyle ayrı, gündüzüyle ayrı değerlendirmeliyiz. Bu yıl Gazze'de yaşanan katlaimların yüzünden buruk bir Ramazan yaşıyoruz. Rabbim oradaki kardeşlerimizin yardımcısı olsun. Bizim hem kendi insanımız hem dünyadaki mazlumlar için yapacağımız en iyi şey, birliğimize, kardeşliğimize sahip çıkarak ülkemizi hedeflerine ulaştırmaktır. 

Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin Zelenski'si! Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin... Haberi Görüntüle

ISPARTA'YA YAPILAN YATIRIMLAR

Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Bizim kibirle, yalanla, dolanla işimiz olamaz. Bizde tevazu egemendir. Isparta'ya 21 yılda 76 milyar lirayı aşkın yatırım yaptık. Gençlik ve sporda 14 bin 510 kişili yüksek öğretim yurtları açtık. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 2,5 milyar lira tutarında kaynak sağladık.

Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Haberi Görüntüle

"DESTE DESTE DOLARLARLA İSTANBUL'DA SEÇİM KAZANMAK İSTİYORLAR"

Medeniyet davası diyoruz dimi? Medeniyet içi boş kavgalarla ülkenin vaktini ve enerjisini boşa harcayarak inşa edilmez. CHP’nin Belediye başkan adayı deste deste dolarlarla İstanbul’da seçim kazanmak istiyor. Ecdat gece gündüz, haraca uçkur çözmeden, harama el etmeden helalinden kazandılar. Böyle ter döktüler. Birileri hiç eser ve hizmet yapmadan siyaset yapmaya çalışıyor. Yöntemimizdeki şehirleri nasıl geriye götürdüklerini sizler de görüyorsunuz. Bölücü terör örgütleriyle demlenmekten, deste deste para görüntüleriyle siyaset yapmaktan öte değil.



Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Politika


Loading