Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerin sıkıntılarını çözeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerin sıkıntılarını çözeceğiz

Karabük Albay Karaoğlanoğlu Caddesi'nde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde emekliler vardı. Erdoğan, ''Enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başladığında daha geniş bir hareket alanına sahip olacağız. Türkiye'yi 21 yılda 3 kat büyüttük, 2 kat daha büyüteceğiz. Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıların çözümü boynumuzun borcudur. Sırtlarında yumurta küfesi olmayanlar meydanlarda atıp tutabilirler. Yeter ki aramıza bozguncuları sokmayalım. Emeklilerin sıkıntılarını çözeceğiz.'' dedi.

Politika

25.03.2024, 17:02

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere kısa bir süre kalırken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın il ziyaretleri devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü durağı Karabük oldu. Erdoğan, Karabük Albay Karaoğlanoğlu Caddesi 'nde coşkulu kalabalığa seslendi.

Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde;

Karabük, Türkiye sanayisinin de can damarlarından. Karabük, Cumhuriyet kazanımlarımızdan. Yerel yönetimlerle el ele vereceğiz. Maşallah şu katılıma bak. Merak ettim sordum ne kadar? Emniyetin verdiği 46 bin. Bu ne demektir 31 Mart akşamı zaferi Karabük'te beraber kutlayacağız. Seçime kadar kapı kapı dolaşmaya devam edeceğiz.

Akşener'in koltuğuna henüz kimse oturmadı! İYİ Parti kurultayında seçim 3. tura kaldı! Akşener'in koltuğuna henüz kimse oturmadı! İYİ Parti kurultayında seçim 3.... Haberi Görüntüle

''KARABÜK'Ü ÇOK FARKLI BİR YERE TAŞIYACAĞIZ''

Karabük hem güzel, hem merhametli bir şehir olarak ülkemiz ve milletimiz için rahmettir. Mayıs ayında yapılan seçimlerde kardeşinize yüzde 64'e varan oranlarda destek verdiniz. Sizlerin sevgisine, vefasına layık olabilmek için bizler de daha çok çalışacağız. Ekibimle çok çalışacağım, yerel yönetimlerle ele ele verip Karabük'ü çok farklı yere taşıyacağız. İstanbul başta olmak üzere şehirlerimizi süratle depreme hazırlayacağız.

CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım Haberi Görüntüle

''ENFLASYON YILIN İKİNCİ YARISINDA DÜŞECEK''

Enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başladığında daha geniş bir hareket alanına sahip olacağız. Türkiye'yi 21 yılda 3 kat büyüttük, 2 kat daha büyüteceğiz.  Cumhur İttifakı olarak biz hep tek millet, tek bayrak, tek vatan tek devlet bir olacağız. Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıların çözümü boynumuzun borcudur.

Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için heykel diktiler Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için... Haberi Görüntüle

''EMEKLİLERİN SIKINTILARINI ÇÖZECEĞİZ''

Sırtlarında yumurta küfesi olmayanlar meydanlarda atıp tutabilirler. Yeter ki aramıza bozguncuları sokmayalım. Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart'ı milli irade bayramı olarak beraberce kutlayacağız. Her seçim aynı zamanda kimin kiminle yol yürüdüğünü görmemize vesile olan tarihi bir sınamadır. Emeklilerin sıkıntılarını çözeceğiz. İşte o zaman ülkenin imkanlarını milletimizin tüm kesimlerine yansıtarak son dönemde yaşanan refah kayıplarını fazlasıyla telafi edeceğiz.

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

''BEDELİ BİLİNMEYEN KİRLİ PAZARLIKLAR''

6'lı masa ne oldu? Parlamentoda bunlardan biri yok, hepsi de gitti. Dağıldılar gittiler. Ankara'da bir daire ona tutmuşlar. Kim o? Şimdi o dairede takip ediyor. Tüm suçu Bay Kemal'in sırtına yüklediler. Şimdi bizim Karadeniz'in çayını demliyorlar. CHP ve DEM birçok yerde ortak aday çıkarıp pazarlık yapıyor. DEM tabanının iradesi ni CHP ile pazarlık masasına sürdüler. Bunlar daha kendi içlerinde isicam sağlayamamış durumda. Bu ucube ittifaktan geriye masanın gizli ortağı DEM'le bir türlü adını koyamadıkları, millete çıkıp ne olduklarını anlatamadıkları tuhaf bir ilişki kaldı. Bedeli bilinmeyen kirli pazarlıklar.

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

PARA SAYMA GÖRÜNTÜLERİ

Ortaya deste deste valiz valiz para görüntüleri çıktı. Dolar mı dersin avro mu dersin. Kendi içlerinde birlik yok ki ülkeye faydaları olsun. Türk siyasetini kirletmeye, kendilerine oy verenler başta olmak üzere insanımızı utandırmaya kimsenin hakkı yok. Nereden nerelere geldik. Hale bakın. Bunun için kızarmasını bilen bir yüz lazım. Bunun adı siyaset değil. CHP ve DEM iş birliği içinde sorsan ittifak yapmadık diyorlar ama kirli pazarlıkların sonunda neler çıkacak göreceğiz. Bizim ne köken istismarı ne ideolojik saptırmalarla işimiz olmaz. Bizim davamız Türkiye Yüzyılı'nı inşa etme davasıdır.

Akşener'in koltuğuna henüz kimse oturmadı! İYİ Parti kurultayında seçim 3. tura kaldı! Akşener'in koltuğuna henüz kimse oturmadı! İYİ Parti kurultayında seçim 3.... Haberi Görüntüle

''DEPREM BUNLARIN UMRUNDA DEĞİL''

Ülkenin gündemi deprem, bunların umurunda değil. Hatta depremzedeler hakaret ediyorlar. Utanmasalar terör örgütüne militan yazılıp eğitime girecekler. Hangi meseleyi ele alırsak alalım karşımıza benzer manzaralar çıkıyor. Allah'tan korkuları var mı bilmeyiz ama kuldan utanmayandan uzak durmak lazım. İstanbul'un karışını bilirim karışını.

Akşener'in koltuğuna henüz kimse oturmadı! İYİ Parti kurultayında seçim 3. tura kaldı! Akşener'in koltuğuna henüz kimse oturmadı! İYİ Parti kurultayında seçim 3.... Haberi Görüntüle

''CHP VE DEM'DEN HİÇBİR ŞEY OLMAZ''

Dün ekranlarda 'aramızda kalsın kazanıyoruz' diyorlardı. Bugünde 'aramızda kalsın kazanıyoruz' diyorlar. Birbirlerine öyle gaz veriyorlar ki Türkiye’yi bilmeyen biri hakikaten ortada bir şey var sanır. Aramızda kalacak bir şey yok. Bu DEM’den bu CHP’den hiçbir şey olmaz. Kavga, gürültü, didişme, ayak oyunu hiçbir gün eksik olmuyor. Demokrasinin güzel tarafı medya, sosyal medya, uluslararası medya ne derse desin, son sözü sandığın söylemesi son noktayı milli iradenin koymasıdır.

 

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Politika


Loading