Yandex Metrica

CHP'li Hasan Akgün'den Türk halkını aşağılayan skandal sözler

CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, katıldığı bir programda Türk milletini hedef alan sözler sarf etti. Hasan Akgün, "Konuşmaya bile gerek yok. 250 bin sene sonra dahil Türkiye, Avrupa medeniyetini ve demokrasisini yakalayamaz. Genetik olarak biz buna müsait değiliz." diyerek Türk halkını aşağıladı.

Politika

08.04.2024, 17:45

CHP'de Türk halkına ve milletimizin manevi değerlerine yönelik saldırıların ardı arkası kesilmiyor.

Bu kez CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, katıldığı bir programda Türk halkı hakkında küçük düşürücü sözler sarf etti. 

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

''TÜRKİYE, AVRUPA MEDENİYETİNİ YAKALAYAMAZ''

Hasan Akgün, katıldığı bir toplantıda "250 bin yıl sonra dahi Türkiye, Avrupa medeniyetini ve demokrasisini yakalayamaz. Çünkü biz çalışarak kazanma, Mercedes yapma en iyisini yapma noktasında genetik olarak böyle bir yapıya sahip değiliz yapamayız." sözlerini sarf etti.

AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla perdeliyorlar AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla... Haberi Görüntüle

''TÜRK MİLLETİNİ AŞAĞILAMIŞ OLMUYOR MU?''

CHP'li başkanın skandal sözlerine kayıtsız kalamayan bir vatandaş hemen araya girdi. Vatandaş, Hasan Akgün'e "Başkanım bu söylemleriniz Türk milletini aşağılamış olmuyor mu?" diye sordu. Hasan Akgün ise vatandaşın sorusuna Amerika ve Güney Kore'yi Türkiye ile kıyaslayarak cevap verdi.

Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Haberi Görüntüle

''YÜKSELMESİ İÇİN BANA ÖRNEK VERECEKSİN''

"Aşağılıyor tabii ki. Yükselmesi için bana örnek vereceksin.'' diyen Hasan Akgün, sözlerine şöyle devam etti;

''Diyeceksin ki; 1923 yılında savaştan çıkan Türkiye Cumhuriyeti Mercedes üretti, BMW üretti, tren yaptı, uçak yaptı. 1953 yılında savaştan çıkan Kore'de kişi başına düşen gelir 40 bin dolar. 12-14 aracı var Amerika'dan Avustralya'ya kadar Kore arabasına binerler. Çünkü teknolojisi yüksek." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Politika


Loading