Yandex Metrica

Sitede Ara

Bir dönem çok konuşulan Altılı Masadan biri daha eksildi: 'Görevi bırakıyorum' diyerek istifa edeceğini duyurdu!

Bir dönem çok konuşulan Altılı Masadan biri daha eksildi: 'Görevi bırakıyorum' diyerek istifa edeceğini duyurdu!

2023 seçimlerinin ardından kurultaya giden CHP'de yapılan seçimle genel başkan değişmiş ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerine kongrede Özgür Özel genel başkanlık koltuğuna oturdu. 31 Mart yerel seçimlerin ardından aldığı oylarla çok konuşulan İYİ Parti'de Meral Akşener istifa etmiş ve siyaseti bıraktığını açıklamıştı.  Şimdi altılı masayı oluşturan parti genel başkanlarından biri daha siyasetten ayrılıyor. 

Politika

15.05.2024, 02:09

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çok konuşulan Altılı Masanın üyelerinden olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu,  genel başkanlıktan ayrılacağını söyledi. Karamollaoğlu"Hangi arkadaşımız genel başkan olursa onun en büyük destekçisi, yardımcısı olacağım." dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sağlık sorunlarını öne sürerek Genel Başkanlık görevinden ayrılacağını açıkladı. Kemal Kılıçdaroğlu ile Meral Akşener sonrası Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da görevinden ayrılacağını açıkladı.

Numan Kurtulmuş'tan Bahçeli'ye anayasa ziyareti: Faydalı bir görüşme oldu Numan Kurtulmuş'tan Bahçeli'ye anayasa ziyareti: Faydalı bir görüşme oldu Haberi Görüntüle

SAĞLIK SORUNLARIM EL VERMİYOR 

Temel Karamollaoğlu, katıldığı bir canlı yayında, genel başkanlığı bırakacağı yönündeki haberlerle ilgili soruyu cevapladı. 

Son dönemde sağlık sorunlarının arttığını ifade eden Karamollaoğlu, "Artık sağlığım bu görevi bihakkın yerine getirmeme izin vermiyor. Bu seçim döneminde yalnızca 4 yere gidebildim. Bu bir genel başkan için ciddi bir eksiklik. Gitmek istemediğimden değil sağlığım müsaade etmediği için gidemedim." dedi. 

Saadet Partisi de kongreye gidiyor: Temel Karamollaoğlu'nun koltuğuna 3 isim daha talip çıktı! Saadet Partisi de kongreye gidiyor: Temel Karamollaoğlu'nun koltuğuna 3 isim... Haberi Görüntüle

OLAĞANÜSTÜ KONGRE YAPILACAK

Partinin kongre tarihinin henüz netleşmediğini ancak 30 Haziran'da yapılabileceğini söyleyen Karamollaoğlu, "Kongre tarihimiz normalde ekim ayında. Ekim ayı biraz bana uzun bir süre gibi geldi. Bundan dolayı arkadaşlarımıza hazırlıklarını yapmalarını, bizim ekimden önce bir olağanüstü kongre yapmamızın daha uygun olacağını söylemiştim." açıklamasında bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli arasında sürpriz görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli arasında sürpriz görüşme! Haberi Görüntüle

"GENEL BAŞKANLIK İÇİN ŞU ANDA BİR ADAY YOK"

Temel Karamollaoğlu, genel başkanlık koltuğu için şu an bir aday olmadığını, bu konuda teşkilat mensuplarının kanaatlerini alacaklarını belirterek "Bir veya iki isim üzerinde mutabakat sağlandığında kongreye gideceğiz." dedi. Karamollaoğlu, genel başkanlık için görevi hakkıyla yerine getirecek bir isim belirleneceğini ifade etti.

Yeni yol haritası belirlenecek: AK Parti'de kamp tarihleri belli oldu! Yeni yol haritası belirlenecek: AK Parti'de kamp tarihleri belli oldu! Haberi Görüntüle

"KİM OLURSA OLSUB EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ OLACAĞIM"

Temel Karamollaoğlu, bir başka soru üzerine, "Genel başkanlıktan ayrılacağım, hangi arkadaşımız genel başkan olursa onun en büyük destekçisi, yardımcısı olacağım" şeklinde konuştu.

 

 

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Politika


Loading