Yandex Metrica

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ muhtarlarla bir araya geldi: Tire ve Ödemiş'e İZBAN vaadinde bulundu

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye  Başkan Adayı Hamza Dağ muhtarlarla bir araya geldi: Tire ve Ödemiş'e İZBAN vaadinde bulundu

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi  Başkan Adayı Hamza Dağ, İzmir Tire'de sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar ile bir araya geldi. Hamza Dağ, ''Göreceksiniz biz İZBAN'ı Tire'ye de Ödemiş'e de getireceğiz'' diyerek İZBAN vaadinde bulundu.  

Politika

22.02.2024, 16:15

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi  Başkan Adayı Hamza Dağ, İzmir Tire'de sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar ile bugün bir araya geldi.

Burada konuşma gerçekleştiren Hamza Dağ, geçmiş belediyelerin yaptığı iyi projelere devam edeceklerini açıkladı.

Hamza Dağ, ''Bu dönemde özellikle akamete uğradığı için söylüyorum, biz kesinlikle iyi olan her şeyin devamını sağlayacağız. Mevcut büyükşehir belediyesi veya önceki belediye başkanlarının, iyi yaptıkları, güzel yaptıkları her işin devamını sürdüreceğiz. Bunlardan birisi de 'Süt Kuzusu Projesi'dir. İki türlü bu proje faydalı bir projedir. Biz kimseden ayrım, gayrım yapmayacağız. Bu konuda da çalışmak isteyen, üretmek isteyen herkesi destekleyeceğiz. Bu projenin de akamete uğradığının farkındayım ama biz bu projeyi sahiplenip, İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak yeniden canlandıracağız'' ifadelerini kullandı.

1 Nisan sabahında İzmir yönetiminde halkın olacağını vurgulayan Hamza Dağ, Tirelilerin en büyük talebi olan Belevi Yolu'nun ilk etabının yüzde 90 tamamlandığını vurgulayarak, kalan kısım ve diğer iki etabın ilerleyen süreçte hızlanarak tamamlanacağını açıkladı.

Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Meclis'te tansiyon yüksek! MHP ve İYİ Partili vekiller kavga etti Haberi Görüntüle

''TİRE VE ÖDEMİŞ'E İZBAN'I GETİRECEĞİZ''

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında Tire Belediye Başkan adayı Arif Demirkan ile seçim koordinasyon merkezinin açılışına katılım gösterdi. Açılış sonrasında konuşma yapan Hamza Dağ, ''Göreceksiniz biz İZBAN'ı Tire'ye de Ödemiş'e de getireceğiz. Bizimle gelecek inşallah. Tren setlerimizi artırmamız lazım. Göreve geldikten sonra bunu artıracağız. 30 tren seti alacağız. İZBAN'ın Tire'ye gelmesi, Ödemiş'e gelmesi benim için büyük bir mutluluk olacak. Bunu da çok uzun sürmeden, tren setlerini artırmak suretiyle hayata geçireceğiz'' ifadelerini kullandı.

YRP'de istifa depremi! 220 kişilik teşkilat üyesi partiden ayrıldı YRP'de istifa depremi! 220 kişilik teşkilat üyesi partiden ayrıldı Haberi Görüntüle

FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU'NUN ANISINA LOKMA DAĞITTI

Konuşmalarını bitiren Hamza Dağ, 9 yıl önce Ege Üniversitesi'nde eğitimine devam ederken öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun anısına lokma dağıttı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Politika


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading