Yandex Metrica

AK Parti büyük İstanbul mitingi ne zaman? AK Partili isim canlı yayında tarih verdi

Hemen hemen her gün farklı bir şehirde coşkulu kalabalığa seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'da ne zaman miting yapacağı merak ediliyor. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, ÜLKE TV ekranında seçim gündemine lişkin konuşurken merak edilen sorunun yanıtını da verdi. Erdoğan'ın yerel seçimler öncesi İstanbul'daki en büyük buluşmasının 24 Mart'ta yapması planlanıyor.

Politika

27.03.2024, 05:12

31 Mart günü yapılacak seçimlerde milyonlar sandığa gidip oy kullanacak.

Seçimlere kısa bir süre kalırken Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehir şehir dolaşıp mitingler yapmaya devam ediyor.

Hemen hemen her gün farklı bir şehirde coşkulu kalabalığa seslenen Erdoğan'ın İstanbul'da ne zaman miting yapacağı merak ediliyor

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, ÜLKE TV ekranında seçim gündemine lişkin konuşurken merak edilen sorunun yanıtını da verdi.

''YENİ KONSEPT ÜZERİNDE ÇALIŞILIYOR''

Kabaktepe, büyük İstanbul mitingi için "31 Mart pazar öncesi pazara kadar ziyaretlerimize devam edeceğiz. Belki o pazar büyük İstanbul mitingimiz olur. Bizim geleneğimizde biliyorsunuz seçimden önceki son pazar günü Cumhurbaşkanımızın katılımıyla büyük İstanbul mitingimizi yapıyoruz. 14 Mayıs seçimleri öncesinde 'Türkiye sana emanet' konseptinde yapmıştık. Şimdi yeni bir konsept üzerinde arkadaşlar çalışıyor." dedi.

TARİH 24 MART

Osman Kabaktepe'nin canlı yayında yaptığı açıklamaya bakılırsa tarihi İstanbul mitinginin seçimden bir hafta önceki pazar günü, 24 Mart'ta yapılması planlanıyor.

''BİZİM KANDİL'DE BİR MUHATABIMIZ YOK''

"Biz İstanbul'umuza çok şey kazandırdık. Türkiye'mize çok şey kazandırdık. Eser ve hizmet üretmek bizi heyecanlandırıyor." diyen Kabaktepe, şu ifadeleri kullandı;

"Biz seçime girelim, girmiş gözükelim hem seçmenimize girdik deriz hem de ittifak yaptığımız CHP'ye girmedik deriz. Böyle bir durum var. Büyükşehir adayı ve eş adayı öyle bir sistematikleri var. Bu adaylar henüz sahaya çıkmadı, konuşuyorlar mı duymadık, İstanbul'la ilgili bir şey söylüyorlar mı bilmiyorum. Kandil'in neyle uğraştığı belli. Bizim Kandil'de bir muhatabımız yok. Bizim Kandil'e göndereceğimiz askerimiz var başka bir şey yok.

''İSTANBUL YANAN ŞEHİR HALİNE GELDİ''

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklenen Kabaktepe, ''Sayın İmamoğlu İstanbul'u dünyada aynı anda en çok otobüs yanan şehir haline getirmiştir. AK Parti size 5 buçuk yaşında bir İETT filosu bırakmış. O kadar maharetliler ki 2019'da 5 buçuk yaşında olan filoyu iki kat yaşlandırmışlar, 11 buçuk yaşa çıkmış. Bunu nasıl başardınız?'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Politika


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading