Yandex Metrica

AK Parti 81 ilde kapı kapı dolaşacak

AK Parti 81 ilde kapı kapı dolaşacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, AK Parti Milletvekilleri, Bakanlar ve teşkilatlar Meclis tatile girdikten hemen sonra tüm Türkiye'de kapı kapı dolaşıp, vatandaşlarla temas kuracak.

Politika

23.01.2024, 17:31

AK Parti bu yaz döneminde de tatil yerine vatandaşa gidecek. 
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan 2023'e hazırlık çerçevesinde izlenecek yol haritasına yönelik talimat verdi.

81 İLDE KAPI KAPI, YÜZ YÜZE SİYASET

AK Parti, salgın sonrası yüz yüze siyaset için tekrar harekete geçerek, 81 ilde karış karış dolaşarak, vatandaşlara ulaşacak. AK PartiTeşkilat Başkanlığı, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve teşkilatlarla gruplar halinde biraraya gelerek, önümüzdeki dönemin planlamasını yapıyor. 

Meclisin en geç Temmuz ayının ortasında tatile girmesiyle birlikte Milletvekilleri kendi illerine gidecek ve tatil dönemini illerinde geçirecekler. Vekiller tüm kapıları çalarak, sade vatandaştan esnafa herkese ulaşacak aynı zamanda salgın sonrası sürecin de fotoğrafını çekecekler. 

TÜM SÜREÇLER TAKİP EDİLECEK

Teşkilat başkanı tüm süreçleri takip edecek. Vatandaşlardan egelen talep ve şikayetler rapor halinde genel merkeze iletilecek. Taleplerin yerine getirilmesi ve sorunların çözülmesi noktasında bakanlıklar da devrede olacak.

Diğer taraftan en fazla istenen yatırımların listesi hazırlanacak. Listenin başındaki proje belirlendikten sonra hayata geçirilmesi için çalışmalar başlatılarak, projenin 2023'e kadar tamamlanması sağlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading