Yandex Metrica

Sitede Ara

Acemi tiyatrocu

Acemi tiyatrocu

Hatay'da esnafın ağzından olumsuz bir söz alamayan Meral Akşener'in imdadına CHP görevlisi Reşat Kayman yetişti. Kayman, tezgahı ortaya çıkınca rezil oldu.

Politika

23.01.2024, 17:31

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Hatay'daki esnaf ziyareti ilginç bir tiyatroya sahne oldu. Esnaflarla sohbet eden Akşener, vatandaşın ağzından hükümete ilişkin olumsuz bir söz duyamadı. Kuyumcuların genellikle olumlu konuştuğunu gören Akşener'in imdadına bir CHP'li yetişti. Kendisini esnaf olarak tanıtan kişi, tezgâhın ardına geçerek "Bu ülkede konuşmak istiyorum. Derdimi anlatmak istiyorum" diye söze başlayıp Türkiye'yi kötülemeye başladı. Fakat oyunu oradaki kuyumcular bozdu. Akşener'in biraz önce konuştuğu kuyumcu, "Biz iki kişi çalışıyoruz bu arkadaşlar bizimle değil" deyince gerçek kısa sürede ortaya çıktı.

Esnafın tepkisini gören esrarengiz kişi, Akşener'e "CHP Gençlik Kolları'nda bulunuyorum" dedi. Tezgâhın arkasına geçip esnafmış gibi açıklama yapmaya çalışan bu kişinin Hatay Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisler Sorumlu Müdürü Reşat Kayman olduğu ortaya çıktı. Daha önce CHP Gençlik Kolları ilçe sekreterliği görevinde bulunan Kayman, neden böyle bir oyun sahnelemeye ihtiyaç duyduğu konusunda bir açıklama yapmadı. 

Olayın ardından basın mensuplarına konuşan 'mağdur' kuyumcular, "(Tezgâhın ardına geçmeden önce) İş yeri sahibinden izin alması lazımdı. Sanki bizim yanımızda, bizimleymiş gibi hareket etmesi bizim ağrımıza gitti. Tasdik etmediğimiz bir konuşma oldu orada. Ortamda biz de sıkıntıya girdik, rahatsız olduk" ifadelerini kullandı.



 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading