Yandex Metrica

2019'da İstanbullulara verdiği vaatler soruldu! Ekrem İmamoğlu'ndan canlı yayında hayretlere düşüren yanıt

Katıldığı bir televizyon programında 2019 seçimlerindeki vaatlerine dair sorulara toplu cevap veren CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Hatırlamıyorum' demesi büyük şaşkınlık yarattı.

Politika

15.03.2024, 14:16

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'kasası' olarak bilinen Fatih Keleş'in bavullar dolusu parayı paketleme anlarına ait görüntüler gündeme bomba gibi düşmüştü. Söz konusu olaya ilişkin para trafiğinin görüntüleri sosyal medyada infiale yol açmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bazı sosyal medya hesaplarında CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği iddia edilen görüntülerle ilgili resen soruşturma başlatıldığını açıklamıştı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Türkiye'nin günlerdir konuştuğu para sayma görüntüleri hakkında ne diyeceği merak ediliyordu.

Habertürk canlı yayınına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, gündeme ilişkin konuşurken merak edilen soruya da yanıt verdi.

İBB'deki skandalla ilgili soruya yanıt veren Ekrem İmamoğlu "İl başkanlığı gerekli açıklamayı yaptı. Benimle ve İBB'yle ilgisi yok" şeklinde yanıt verdi.

Akşener'in koltuğuna henüz kimse oturmadı! İYİ Parti kurultayında seçim 2. tura kaldı! Akşener'in koltuğuna henüz kimse oturmadı! İYİ Parti kurultayında seçim 2.... Haberi Görüntüle

''VAATLERİN KAÇINI GERÇEKLEŞTİRDİNİZ?''

Daha sonrasında deneyimli gazeteci Mehmet Akif Ersoy ile Mehmet Yeşilkaya, Ekrem İmamoğlu'na 5 yıl önce göreve geldiği yani 2019 yılındaki seçimde söylediği vaatlerinden bir kaç tanesinı saydı.

Devamında İmamoğlu'na "Kaçını gerçekleştirdiniz?" diye soruldu. Ekrem İmamoğlu ise "Hatırlamıyorum" şeklinde yanıt verdi.

Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk ziyaret: Arka planda neler yaşandı? Ankara'nın Afrika'daki varlığı genişliyor: Tanzanya'dan Türkiye'ye 14 yıl sonra ilk... Haberi Görüntüle

''HATIRLAMIYORUM''

Gazetecilerle Ekrem İmamoğlu arasında geçen diyaloglar şu şekilde;

"İhtiyaç sahibi çiftlere haftada 1 ücretsiz düğün, böyle bir vaadiniz var mıydı?"

- Hatırlamıyorum.

"15 bin sosyal konut üreteceğinizi söylediniz?"

- Yanlış hatırlamıyorsam 10 bin olması lazım.

"Konutların içinde sadece sosyal konut mu var yoksa kentsel dönüşüm de içinde mi?"

- Valla hatırlamıyorum, ben onları önüme almadım. Yanlış bir şey söylerim, bu beni bağlar.

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Politika


Loading