Yandex Metrica

Sitede Ara

Kim Jong-Un'la ilgili olay iddia: Zevk takımı için her yıl 25 bakire kız seçiyor

Kim Jong-Un'la ilgili olay iddia: Zevk takımı için her yıl 25 bakire kız seçiyor

Kuzey Koreli sığınmacı Yeonmi Park, ülke lideri Kim Jong-Un hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Yeonmi Park, Kim Jong-Un'un her yıl 25 bakire kızı "Zevk Takımı" kurmak için seçtiğini öne sürerken ''Kim Jong-Un'a kız aramak için okul bahçelerine gidiliyor. Seçilen kızların siyasi durumlarına bakılıp sıkı sağlık kontrollerine alınıyor.'' dedi.

Dünya

15.05.2024, 19:11

Kuzey Koreli sığınmacı Yeonmi Park, ülkesinin lideri Kim Jong-Un hakkında çok konuşulacak iddialarda bulundu. Kim Jong-Un'un her yıl 25 bakire kızı "Zevk Takımı" kurmak için seçtiğini belirten Yeonmi Park, anlattıklarıyla dünya kamuoyunu epey meşgul edecek gibi.

Kadınların görünüşlerine ve ülkeye olan siyasi bağlılıklarına göre seçildiğini anlatan Yeonmi Park, Kim Jong-Un'un ve parti arkadaşlarına hizmet etmek için iki kez değerlendirildiğini ancak "aile durumu" nedeniyle seçilmediğini iddia etti.

Refah'a operasyon yapılacak mı? Kritik ziyaret öncesi olay iddia: ABD ve İsrail anlaştı Refah'a operasyon yapılacak mı? Kritik ziyaret öncesi olay iddia: ABD... Haberi Görüntüle

''OKUL BAHÇELERİNE BİLE GİDİYORLAR''

"Güzel bir kız bulmak için okul bahçelerine bile gidiyorlar.'' diyen Park, şunları kaydetti;

''Güzel kızlar bulduklarında yaptıkları ilk şey aile durumlarını, yani siyasi durumlarını kontrol etmek oluyor. Kuzey Kore'den kaçan aile üyeleri olan, Güney Kore'de veya başka ülkelerde akrabaları olan kızları ortadan kaldırıyorlar"

Soykırım ortaklarının arası açıldı! Netanyahu'dan Biden'ın silah tehdidine dikkat çeken yanıt Soykırım ortaklarının arası açıldı! Netanyahu'dan Biden'ın silah tehdidine dikkat çeken... Haberi Görüntüle

SIKI SAĞLIK KONTROLLERİNDEN GEÇİYORLAR

Genç kızların bakire olup olmadığı kontrol edilirken tıbbi müdahale sürecinden bahseden Park, ''Bu aşamayı geçen kızlar vücutları da tek tek kontrol ediliyor. Kızlar, herhangi bir yerindeki küçük yara izleri gibi kusurların incelendiği başka bir sıkı kontrolle karşı karşıya kalıyor. Kuzey Kore'nin dört bir yanından sadece bir avuç kız seçiliyor. Ve bu kızlar daha sonra Pyongyang'a transfer ediliyor. Seçilen kızların tek amacı Kuzey Kore liderini memnun etmek'' ifadelerini kullandı.

Gazze destekçisi akademisyene FBI sorgusu: Tüm bilgileri kopyalandı Gazze destekçisi akademisyene FBI sorgusu: Tüm bilgileri kopyalandı Haberi Görüntüle

CİNSEL YAKINLIK ÖLÜMSÜZLÜK VERECEK

Kim Jong-Un'un da babası olan merhum Kuzey Kore lideri Kim Jong-Il, "genç kızlarla cinsel yakınlığın ona ölümsüzlük vereceğine" inanıyordu. Hatırlanacağı üzere Kim Jong-Il, 2011 yılında 70 yaşındayken ağır bir kalp krizinden öldü. İddiaya göre; Kim Jong-Il'in bu "Zevk Takımı" düşüncesini 1970'lerde tasarladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Loading