Yandex Metrica

Sitede Ara

Katar'da kritik temas: MİT Başkanı Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniyye ile görüştü

Katar'da kritik temas: MİT Başkanı Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniyye ile görüştü

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniyye ile Doha'da bir araya geldi.

Dünya

14.02.2024, 13:14

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile Katar'ın başkenti Doha'da bir araya geldi. Görüşmede Gazze'deki durum, esir takası, ateşkesin sağlanması gibi konular görüşüldü. 

İkili ayrıca Filistin halkına insani ihtiyaçlarının ulaştırılması konusunda neler yapılabileceği konusunu görüştü. Toplantıda, başkenti Kudüs olan bağımsız bir Filistin devletinin kurulmasının bölgede istikrarın temeli olduğu vurgulandı.

Putin'den dünyayı alarma geçiren hamle! Rus ordusuna emri verdi Putin'den dünyayı alarma geçiren hamle! Rus ordusuna emri verdi Haberi Görüntüle

İSRAİL'İN GAZZE'YE SALDIRILARI

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'nde 120 gündür devam eden saldırılarına ilişkin bilgi verdi.

İsrail güçlerinin son 24 saatte Gazze Şeridi'nde 107 Filistinliyi daha öldürdüğü, 165 Filistinliyi de yaraladığı belirtildi.

Gazze'de 7 Ekim'den bu yana İsrail saldırılarında öldürülen Filistinlilerin sayısının 27 bin 238'e, yaralı sayısının da 66 bin 452'ye yükseldiği kaydedildi.

Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra da hala enkaz altında ve yol kenarlarında ölülerin bulunduğunu ancak İsrail güçlerinin engellemesi nedeniyle sağlık ekipleri ile sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşamadığını vurguladı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Loading