Yandex Metrica
Reklam Görseli

İsveç'in NATO üyeliği sonrası Putin'den gözdağı: Sınıra asker yığacağız

İsveç'in NATO üyeliği sonrası Putin'den gözdağı: Sınıra asker yığacağız

İsveç'in NATO üyeliği sonrası Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den sert açıklamalar geldi. Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya girişinin "anlamsız bir adım" olduğunu belirten Putin, ''Finlandiya sınırına askeri yığınak yapacağız. Ayrıca egemenliğimizin tehdit edilmesi durumunda Rusya nükleer silah kullanmaya hazır" dedi.

Dünya

24.03.2024, 21:03

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, devlet medyasına konuşurken İsveç'in NATO üyeliği hakkında sert açıklamalara imza attı.

İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliklerinin anlamsız olduğu belirten Putin, Finlandiya sınırına askeri yığınak yapacaklarını açıkladı.

Putin, ayrıca Rusya'ya yönelik bir saldırı durumunda nükleer silah kullanma tehdidinde bulundu ve NATO'ya gözdağı verdi.

Almanya'da Filistinli üniversite öğrencileri için skandal uygulama: Özür dilemek zorunda kaldılar Almanya'da Filistinli üniversite öğrencileri için skandal uygulama: Özür dilemek zorunda... Haberi Görüntüle

''NÜKLEER SİLAH KULLANMAYA HAZIRIZ''

Rusya'nın nükleer savaşa hazır olduğunu ancak bunun için şimdilik gerekli bir durum oluşmadığını dile getiren Rus lider, "Amerika Birleşik Devletleri nükleer test yaparsa Rusya da aynısını yapar" ifadelerini kullandı.

Nükleer doktrinini değiştirip atom bombası yapacak: Artık barış yok! Nükleer doktrinini değiştirip atom bombası yapacak: Artık barış yok! Haberi Görüntüle

''SEÇİLEN AMERİKAN LİDERİYLE ÇALIŞACAĞIZ''

Yakın bir zamanda yapılacan olan Amerikan seçimlerine ilişkin de konuşan Putin, "Hiçbir ülkenin seçimine müdahale etmedik. Seçilen Amerikan lideriyle çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.

Öte yandan Rus lider, Trump'ın başkanlığı döneminde kendisini Biden'a karşı sempati beslemekle suçladığını da aktardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Loading