Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika... Soykırımcı İsrail'den müzakereleri çıkmaza sokacak açıklama: 'Refah'ta operasyonlar sürecek'

Son dakika... Soykırımcı İsrail'den müzakereleri çıkmaza sokacak açıklama: 'Refah'ta operasyonlar sürecek'

İsrail ile Hamas arasında Mısır'ın başkenti Kahire'de gerçekleştirilen ateşkes müzakerelerinden sonuç çıkmadı. Müzakerelerin ardından açıklama yapan İsrailli bir yetkili Refah'ta saldırıların süreceğini söyledi. 

Dünya

19.05.2024, 12:53

Mısır'ın başkenti Kahire'de gerçekleştirilen müzakerelerin sona ermesinin ardından konuşan İsrailli yetkili, Gazze Şeridi'nde ve Refah'ta operasyonların devam edeceğini söyledi. 

Müzakerelerin sona ermesine ilişkin konuşan İsrailli yetkili, "Kahire'deki heyet ateşkes teklifine ilişkin çekincelerini aracılara sunarak kentten ayrıldı, Refah ve Gazze'deki diğer operasyonlar sürecek." ifadelerini kullandı. 

Ortalığı kan gölüne çevirip uyuşturucu baronu Sineği kaçırdılar: Her şey 110 saniyede oldu Ortalığı kan gölüne çevirip uyuşturucu baronu Sineği kaçırdılar: Her şey... Haberi Görüntüle

İSRAİLLİLERDEN ESİRLERİN EVLERİNE GETİRİLMESİ İÇİN GÖSTERİ

Kudüs'te İsrailli esirlerin evlerine geri getirilmesi talebiyle gösteri düzenledi. Göstericiler, Gazze Şeridi'nde devam eden çatışmalarda ölen ve henüz gömülmemiş yakınlarını temsilen boş bir tabut taşıdı. Esir alınan İsraillilerin serbest bırakılması çağrısında bulunan pankartlar taşıyan göstericiler, "Hepsi hayata dönene, iyileşene veya İsrail mezarlarına gömülene kadar dinlenmeyeceğiz" sloganı attı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Loading