Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanına suikast girişimi ellerine yüzlerine bulaştı: Sır perdesi aralandı!

Cumhurbaşkanına suikast girişimi ellerine yüzlerine bulaştı: Sır perdesi aralandı!

Ruslar, Ukrayna ordusundan iki albayı Zelensky'i öldürmesi, tetikçilik yapması için satın aldı. Albaylar suikast hazırlığındayken yakayı verdi. Vatana ihanetten yargılanıyorlar.

Gündem

20.05.2024, 11:13

Ukrayna ordusundan iki albay, Rus saflarına geçerek liderleri Vlodymyr Zelensky'e suikast hazırlığına başladı. Gizlice yürütülen operasyonun gerçeği günyüzüne çıktı.

2023 Ağustos ayında Mykolaiv bölgesinde yaşayan bir kadın, Zelensky'e yönelik suikast planıyla bağlantısı olduğundan dolayı tutuklanmıştı. Mykolaiv'e ziyaret gerçekleştirmeyi planlayan Zelensky hakkında istihbarat bilgisi toplayan kadının, dron saldırısı ile Ukrayna liderini öldürmek istediği belirtilmişti.

Kara kış geri geliyor! Meteoroloji 60 il için kuvvetli yağış uyarısını verdi! Kara kış geri geliyor! Meteoroloji 60 il için kuvvetli yağış... Haberi Görüntüle

TETİKÇİ ASKERLER SUİKAST HAZIRLIĞINDAYDI

Ukrayna lideri Zelensky'i öldürtmek için kiralanan iki albay, suikast hazırlığınddayken yakalandı. Ukrayna Başsavcılığı yaptığı açıklamada, ''mali tazminat karşılığında Ukrayna'ya karşı yıkıcı faaliyetlerde bulunmakla'' suçlandığı belirtildi.

Vatana ihanet ve terör eylemi hazırlamak suçundan yargılanan Ukraynalı askerler, Rus Güvenlik Servisi'nden (FSB) iki adet İHA ve çok sayıda mühimmat aldığını itiraf etti. Mühimmatları patlatmak için ise başka bir suç ortağı daha aradıklarını dile getirdiler.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading