Yandex Metrica
Reklam Görseli

İngilizlerden olay iddia: Putin'in yeni aşkı 'Barbie' lakaplı Ekaterina Mizulin

İngilizlerden olay iddia: Putin'in yeni aşkı 'Barbie' lakaplı Ekaterina Mizulin

İngiliz medyası, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Rusya Güvenli İnternet Birliği’nin 39 yaşındaki başkanı "Barbie" lakaplı Ekaterina Mizulina ile aşk yaşadığını yazdı.

Dünya

07.03.2024, 15:08

İngiliz medyası, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in eski jimnastikçi Alina Kabaeva ile ilişkisini bitirdiğini ve yeni bir aşka yelken açtığını iddia etti. 

2014 yılında eşi Ludmila ile boşandıktan sonra eski olimpiyat sporcusu Alina Kabaeva ile aşk yaşayan Vladimir Putin'in, şimdi de "Barbie" lakaplı Ekaterina Mizulina ile ilişkisi olduğu yazıldı.

Putin'den ABD'ye gözdağı: Rusya'da ABD askeri tutuklandı Putin'den ABD'ye gözdağı: Rusya'da ABD askeri tutuklandı Haberi Görüntüle

GÖNLÜNÜ MİZULİNA'YA KAPTIRDI

İngiliz The Miror gazetesi, İlk evliliğinden iki çocuk sahibi olan 71 yaşındaki Putin'in eski spocu ile arasının son dönemde bozulduğu ve gönlünü 39 yaşındaki Mizulina'ya kaptırdığı öğrenildi.

İsrail Refah'ta katliam yaptı: Çok sayıda ölü ve yaralılar var İsrail Refah'ta katliam yaptı: Çok sayıda ölü ve yaralılar var Haberi Görüntüle

EKATERİNA MİZULİNA KİM?

Söz konusu haberde 39 yaşındaki Ekaterina Mizulina'nın Ukrayna karşıtı Rus senatör Yelena Mizulina'nın kız olduğu belirtildi. Ayrıca Mizulina'nın, bir dönem Rus yetkililerin Çince tercümanı olarak görev yaptığı aktarıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Loading