Yandex Metrica

Survivor All Star 2024'te Sema ile Pınar kavgasından sonra Sema Aydemir diskalifiye olmuştu! Pınar Saka'nın ailesinden şok açıklama!

Survivor All Star 2024'te Sema ile Pınar kavgasından sonra Sema Aydemir diskalifiye olmuştu! Pınar Saka'nın ailesinden şok açıklama!

Survivor All Star 2024 kırmızı takım yarışmacısı Sema Aydemir ile Pınar Saka büyük bir kavgaya tutuşmuştu. Survivor yarışmasında yaşanan kavgadan dolayı Sema Aydemir diskalifiye edildi. Pınar Saka'nın eşi Erhan Seçkin ve Pınar Saka'nın kardeşi Hakan Saka, ''Sabrımız taştı!'' diyerek isyan ettiler.  

Gündem

22.05.2024, 00:28

TV8'in sevilen ve merakla beklenen yarışma programı Survivor All Star 2024'te Sema Aydemir ile Pınar Saka arasında yaşanan kavga gündemdeki yerini koruyor. Survivor'da yarışmacıların ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi verdikleri yarışmada gergin günler yaşanıyor.

Survivor All Star 2024'teki Pınar Saka ve Sema Aydemir kavgasına, Pınar Saka'nın ailesi de dahil oldu.Pınar Saka'nın eşi Erhan Seçkin ve Pınar Saka'nın kardeşi Hakan Saka, yaşanan kavga ve Pınar hakkında yapılan yorumlara daha fazla dayanamayıp sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlarda bulundular.

Survivor'da kırmızı takım yarışmacıları Sema ile Pınar'In kavga etmesinden sonra Sema Survivor yarışmasından diskalifiye edilmişti. Pınar ise herhangi bir ceza almamıştı. Pınar'ın ceza almaması sosyal medyada Survivor izleyicileri ve hayranları tarafından büyük tepki toplamıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Çevre Günü mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Çevre Günü mesajı Haberi Görüntüle

SURVIVOR YARIŞMACISI PINAR SAKA'NIN KARDEŞİ HAKAN SAKA SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

Yaşanan kavga sonrasında Pınar Saka'nın ailesi sessizliğini bozarak, gündeme bomba gibi düşen açıklamalarda bulundular.

Pınar Saka'nın erkek kardeşi Hakan Saka, sosyal medya hesabı İnstagram üzerinden paylaşımda bulundu. Hakan Saka, ''Bir kesim hariç bütün ülke bir olmuş sosyal medyada etkileşim uğruna televizyonda bir kadına atılan tekmelere, yumruklara gülüyor. Sesimizi çıkarmayalım dedik ama sustukça yemediğimiz hakaret, küfür kalmadı ve sabrımız taştı. Bu konuyla eğlenen, 'oh iyi olmuş' diyen istisnasız herkes Türkiye'nin en büyük kanayan yaralarından biri olan 'kadına şiddeti' şu anda alenen destekliyor...'' ifadelerini kullandı.

Hakan Saka, ''Empati yapamayacak kadar insanlıktan çıktığınız bildiğim için umarım bir gün çekirdek ailenizden birisi bunu yaşar da Pınar Saka'nın ailesinin ve sevenlerinin neler hissettiğini anlarsınız. Son olarak bu durumu meşrulaştırmaya çalışan herkesin attığı tweet ve yorum inceleme altına alınıyor. Yazık bu millete'' ifadelerini kullandı.

Eyvah yine mi? İstanbul'da denizin rengi değişti! Eyvah yine mi? İstanbul'da denizin rengi değişti! Haberi Görüntüle

PINAR SAKA'NIN EŞİ ERHAN SEÇKİN'DEN KÜFÜRLÜ YORUMLARA TEPKİ

Survivor Pınar'In erkek kardeşi Hakan Saka'nın serzenişinden sonra, sosyal medyada yapılan küfürlü yorumlara bir tepki de Pınar Saka'nın eşi Erhan Seçkin'den geldi.

Erhan Seçkin, ''Söz her zaman sahibine aittir. Küfürlerinizin şimdilik konuğu biziz. İleride ismimizi bile düşünerek hatırlayacağınız zamanda kim bilir hangi isimler konuk olacak. Ben devlet sanatçılığına, eşim de üst düzey yöneticilik hayatına devam edecek ama siz çekirdek çıtlarken yine birilerine küfürler yağdıracaksınız. Sizin yapınız bu, maalesef ki bundan besleniyorsunuz'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading