Yandex Metrica

Avatar: The Last Airbender 2. sezon ne zaman? Son Hava Bükücü 1. sezon 9. bölüm çıkacak mı?

Avatar: The Last Airbender 2. sezon ne zaman? Son Hava Bükücü 1. sezon 9. bölüm çıkacak mı?

ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix iddialı dizisi Avatar: The Last Airbender ile izleyicilerin gönlünü fethetmeye hazırlanıyor. Avatar: The Last Airbender 1. sezon bölümleri 22 Şubat Perşembe günü platfomda yerini aldı. Kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin 2. sezon bölümleri de şimdiden heyecanla bekleniyor. İzleyiciler Avatar: The Last Airbender 2. sezon ne zaman? Son Hava Bükücü 1. sezon 9. bölüm çıkacak mı? sorularına yanıt aramaya başladı.

Gündem

21.05.2024, 23:47

Netflix ekranlarında yeni bir dizi daha gösterime girdi. 22 Şubat'ta dünya ile aynı zamanda ülkemizde de gösterime giren Avatar: The Last Airbender dizisi kısa sürede platformun en çok izlenenleri arasına adını yazdırmayı başardı. Dizi konusu ve görsel efektleri ile adından söz ettirdi. Avatar: The Last Airbender (Son Hava Bükücü) dizisinin Netflix'e toplam maliyeti 120 milyon dolardan fazla. Durum böyle olunca Netflix Avatar: The Last Airbender dizisinden büyük bir başarı bekliyor. Dizinin 1. sezon bölümlerini bir oturuşta izleyen dizi tutkunları merakla 2. sezon çıkış tarihini araştırmaya başladı. Avatar: The Last Airbender 2. sezon ne zaman çıkacak? Son Hava Bükücü 1. sezon bitti mi, 9. bölüm çıkacak mı? soruları arama motorlarına sıkça sorulmaya başlandı.

YKS (TYT) bitiş saati | YKS 1.oturum TYT saat kaçta bitecek? TYT'den öğrenciler kaçta çıkacak? YKS (TYT) bitiş saati | YKS 1.oturum TYT saat kaçta... Haberi Görüntüle

AVATAR: THE LAST AİRBENDER 2. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Avatar: The Last Airbender dizisi 22 Şubat Perşembe günü Netflix'te yayınlanmaya başlandı. Dizi oldukça sevildi. Dizinin tümbölümlerini bitirenler ise 2. sezonu iple çekiyor. Avatar: The Last Airbender 2. sezon çıkış tarihi henüz netleşmedi. Yapımcılardan ve yayıncı kuruluştan bir açıklama gelmedi. Ancak en iyi tahmine göre 2. sezonun 2025 yılı sonlarına doğru ekranlara gelmesi muhtemel. 

Son dakika... AFAD duyurdu: Muğla’da deprem oldu Son dakika... AFAD duyurdu: Muğla’da deprem oldu Haberi Görüntüle

SON HAVA BÜKÜCÜ 1. SEZON 9. BÖLÜM ÇIKACAK MI?

Son Hava Bükücü olarak da tanımlanan dizi 1. sezonda 8 bölümden oluşuyor. 8. bölümün ardından Avatar: The Last Airbender sezon finali yapacak. Son Hava Bükücü 9. bölüm için yeni sezonu beklemek gerekecek.

6 Haziran mazota indirim mi geldi? Bu gece mazota (motorin) indirim yapılacak mı? 6 Haziran mazota indirim mi geldi? Bu gece mazota (motorin)... Haberi Görüntüle

AVATAR: THE LAST AİRBENDER KONUSU NEDİR?

Dizide hava bükücülerin sonuncusu Aang'ın başından geçenler anlatılıyor. Dizi isanların su, toprak, ateş veya hava elementlerini kontrol edebildiği fantastik bir dünyada geçiyor. Ateş Ulusu'nun dünyaya saldırı başlatmasından ve savaş ilan etmesinden bir yüzyıl sonra, dört elementin hepsine hakim olabilen bir Avatar olan Aang adında yeni bir genç Hava Bükücü keşfedilir ve macera başlar.

Son dakika... Erdoğan-Özel görüşmesi sonrası Ömer Çelik'ten açıklama: 'Kayyum konusunda tutumumuz nettir' Son dakika... Erdoğan-Özel görüşmesi sonrası Ömer Çelik'ten açıklama: 'Kayyum konusunda... Haberi Görüntüle

AVATAR: THE LAST AİRBENDER OYUNCULARI

Gordon Cormier (Aang)

Kiawentiio (Katara)

Ian Ousley (Sokka)

Dallas Liu (Zuko)

Daniel Dae Kim (Lord Ozai)

Paul Sun-Hyung (Uncle Iroh)

Elizabeth Yu (Princess Azula)

Ken Leung (Commander Zhao)

Habere Tepki Ver

6

26

4

2

1

0

0

1

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading