Yandex Metrica

Ya seçim ya darbe! İsrail halkı sokaklara indi: Tel Aviv’de Netanyahu nefreti büyüyor

Ya seçim ya darbe! İsrail halkı sokaklara indi: Tel Aviv’de Netanyahu nefreti büyüyor

7 Ekim'den bu yana Gazze'de dünya tarihinin en acımasız soykırımını yapan katil Netanyahu'ya İsrail vatandaşlarından da tepki gelmeye devam ediyor. Son olarak İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları sürerken, savaş istemeyen binlerce İsrailli başkent Tel Aviv’de protesto gösterisi düzenledi.

Dünya

31.03.2024, 02:41

Ya seçim ya darbe slogonları ile katil Netanyahu ve hükümetini protesto eden ve esir anlaşması talep eden binlerce kişi, ülkede acilen seçime gidilmesi çağrısında bulunurken, caddeleri ateşe verdi. İşgal polisleri ile göstericiler arasında çatışma çıkarken, polis sis bombası kullandı.

ABD'den skandal İnsan Hakları Raporu: Türkiye bölümü dikkat çekti ABD'den skandal İnsan Hakları Raporu: Türkiye bölümü dikkat çekti Haberi Görüntüle

"HEMEN SEÇİM, ERKEN SEÇİM"

Acilen erken seçime gidilmesi çağrısı yapan binlerce kişi, İsrail hükümetini protesto etmek üzere Kudüs’teki Başbakanlık Konutu önünde toplandı. 

Timur'un fili varsa Putin'in de yunusu var... Casus dalgıçlar yunusların öğle yemeği oldu Timur'un fili varsa Putin'in de yunusu var... Casus dalgıçlar yunusların... Haberi Görüntüle

"NETANYAHU SUÇLUDUR"

Söz konusu gösterilerde konuşan subay Benny Barabash, "Netanyahu lider olarak suçludur. Yaşam ya da ölüm seçimi önümüzde" ifadelerini kullanırken, göstericiler, "Savaşa rağmen şimdi seçim, savaş yüzünden şimdi seçim" sloganları attı.

Gazze Şeridi'nde hareketlilik! İsrail ordusu Gazze'nin orta kesiminden ayrıldı Gazze Şeridi'nde hareketlilik! İsrail ordusu Gazze'nin orta kesiminden ayrıldı Haberi Görüntüle

"KOAS POLİTİKASININ TA KENDİSİ"

Binlerce kişiyi organize edip alana getiren organizatör ise yaptığı konuşmada, hükümetin yetkilerini bırakması çağrısında bulunarak, “Nereye baksanız kaos var. Bu politikanın sonucu, kaos politikasının ta kendisi” dedi.

3. Dünya Savaşı an meselesi: İran'dan nükleer füze tehdidi! İsrail Nükleer tesisleri vurabilir mi? 3. Dünya Savaşı an meselesi: İran'dan nükleer füze tehdidi! İsrail... Haberi Görüntüle

GAZZE'DE CAN KAYBI ARTIYOR

Öte yandan Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, son 24 saatteki İsrail saldırılarında 92 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 130 Filistinlinin ise yaralandığı aktarıldı. Bölgede saldırıların başlamasından bu yana hayatını kaybedenlerin sayısının 31 bin 645’e, yaralananların sayısının ise 73 bin 676’ya yükseldiği belirtildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Loading