Yandex Metrica
Reklam Görseli

İsrailli aşırı sağcı bakandan insanlık dışı öneri: Teslim olanlar idam edilsin

İsrailli aşırı sağcı bakandan insanlık dışı öneri: Teslim olanlar idam edilsin

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları acımasızca devam ederken aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, savaş kabinesine sunduğu öneri ile 'pes' dedirtti. Aşırı sağcı Ben-Gvir, "Bu kadar çok mahkumla ne yapmalıyız? Askerler için tehlikeli. En iyisi teslim olanlar idam edilsin'' ifadelerini kullandı.

Dünya

08.05.2024, 23:30

ABD başta olmak üzere birçok ülkenin maddi manevi desteğini arkasına alarak Gazze'de eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan İsrail'in saldırılarında 7 ay geride kaldı.

Hedef gözetmeksizin her yeri bombalayan İsrail, şu ana kadar 35 bine yakın masum Filistinliyi katletti. 75 binden fazla ise yaralı var. Dünya kamuoyunun ateşkes çağrılarına kulağını tıkayan İsrail, Gazze'nin güneyinde bulunan Refah'a saldırı hazırlığı yaparken İsrailli bakandan skandal bir öneri geldi.

Mısır ve İngiltere'den peş peşe açıklamalar: Gazze'de ateşkes için yeni gelişmeler Mısır ve İngiltere'den peş peşe açıklamalar: Gazze'de ateşkes için yeni... Haberi Görüntüle

''YÜZLERCE HAMAS ÜYESİ TUTUKLANDI''

İsrail medyasında yer alan haberlere göre, İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi güvenlik kabinesi toplantısında yüzlerce Hamas mensubunun teslim olduğunu ve sonrasında tutuklandığını iddia etti. Halevi'nin yaptığı açıklamadan sonra söz alan aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'in söyledikleri toplantıda yer alan bakanları bile şoke etti.

Son dakika: İİT 15. Zirvesi nihai bildirisi yayımlandı! Türkiye'nin önerisi karara eklendi Son dakika: İİT 15. Zirvesi nihai bildirisi yayımlandı! Türkiye'nin önerisi... Haberi Görüntüle

''TESLİM OLANLAR İDAM EDİLSİN''

Tutuklanan Hamas üyelerinin idam edilmesini öneren Ben-Gvir, yaptığı açıklamalar ise 'pes' dedirtti. Aşırı sağcı Ben-Gvir, "Bu kadar çok mahkumla ne yapmalıyız? Askerler için tehlikeli. En iyisi teslim olanlar idam edilsin'' ifadelerini kullandı.

Müfredata giren Müfredata giren "Mavi Vatan" komşuyu tedirgin etti: Türk gencine gök... Haberi Görüntüle

''BAŞKA BİR ÜLKE DE Mİ BAKANSINIZ EMİN DEĞİLİM''

Tarım Bakanı Avi Dichter bu öneriye "İsrail'de mi yoksa başka bir ülkede mi bakan olduğunuzdan emin değilim" şeklinde cevap verirken Ben-Gvir'e olan tepkisini dile getirdi.

İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi ise "Bu durum kimin için tehlikeli?" diye sordu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Loading