Yandex Metrica

2 milyon şişe imha edildi: Dünyaca ünlü maden suyunda dışkı bakterisi tespit edildi!

2 milyon şişe imha edildi: Dünyaca ünlü maden suyunda dışkı bakterisi tespit edildi!

Nestle grubuna ait dünyaca ünlü Perrier maden suyunda dışkı ve insanda bulunan bakteri tespit edildi. Olayın ortaya çıkmasının ardında 2 milyon şişenin imha edilddi. 

Dünya

09.05.2024, 20:49

Dünyaca ünlü Perrier maden suyunda dışkı ve insanda bulunan bakteri tespit edilmesi nedeniyle Fransa'da 2 milyon şişesi apar topar imha edildi.

Filistinli doktor gözyaşları içinde haykırdı: Bu hastane bir umuttu! Filistinli doktor gözyaşları içinde haykırdı: Bu hastane bir umuttu! Haberi Görüntüle

SUYUN ÇIKTIĞI KAYNAĞIN İŞLETİMİ DURDURULDU 

Fransa, İsviçreli Nestle grubuna bağlı Perrier maden suyunda dışkı ve insanda bulunan bakteri tespit edildiğini duyurdu. Firma ise iki milyon şişeyi "ihtiyati tedbir olarak" imha edildiği bildirildi. İncelemelerin ardından suyun çıktığı kaynağın işletimi durduruldu.

ABD'den Hamas'ın ateşkes kararına ilişkin ilk açıklama: 'Bölgedeki ortaklarımızla tartışıyoruz' ABD'den Hamas'ın ateşkes kararına ilişkin ilk açıklama: 'Bölgedeki ortaklarımızla tartışıyoruz' Haberi Görüntüle

VEREZE'DEKİ KUYU PERRİER MARKASI İÇİN ÜRETİM YAPILIYOR

Nimes yakınlarındaki Vereze'de bulunan kuyu, 1903 yılında kurulduğundan bu yana Perrier markası için maden suyu üretiyor.

İsrail'den 'UCM' için küstah tehdit: 'Tutuklama kararı çıkarsa Filistin'i cezalandırırız' İsrail'den 'UCM' için küstah tehdit: 'Tutuklama kararı çıkarsa Filistin'i cezalandırırız' Haberi Görüntüle

SEBEBİ ŞİDDETLİ YAĞIŞLAR İDDİASI

Fransa basınında yer alan haberlere göre, ürünlerde dışkı örneklerine rastlanılmasının Mart ayı ortasında Fransa'nın Güneydoğu’sunu vuran Monica fırtınasıyla bağlantılı çok şiddetli yağışların ardından gerçekleştiği iddia ediliyor.

 

 

Habere Tepki Ver

2

0

1

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Loading