Yandex Metrica

Kraliyet Ailesi'nde ipler koptu! Prens Harry'nin ailede adı sanı kalmadı! Abisi William kardeşinin yerini aldı!

Kraliyet Ailesi'nde ipler koptu! Prens Harry'nin ailede adı sanı kalmadı! Abisi William kardeşinin yerini aldı!

Dünya'nın en sansasyonel ailelerinden olan İngiliz Kraliyet ailesinnde sular durulmuyor. Prens Harry'nin karısı ile birlikte tüm kraliyt ailesi haklarından feragat ederek Amerika'ya taşınması İngiliz halkı tarafından büyük şaşkınlıkla karşılanmış, kraliyet ilesi ise bu davranışları nedeniyle Prens'i affetmemişti. Son olarak ise Kraliyet askeri görevini Prens Harry'nin elinden aldı ve abisi Prens William'a devretti.

Dünya

19.05.2024, 11:04

Kraliyet ailesinin yaramaz çocuğu olan ve her adımı olay olan Prens Harry, 2018 yılında ailesinin izni olmadan Ameikalı ünlü aktör Megan Markle ile evlenmiş ve sarayda  uzun süren tartışmalara yol açmıştı.

Kraliyet ailesinin istenmeyen gelini olarak anılan Megan Markle ve Sussex Prensi Harry'nin bir  çocukları olduktan sonra yavaş yavaş kendilerini aileden soyutlamaya ve Kraliyet etkinliklerine katılmamaya başladılar.

İsrail'de 'soykırım kabinesi' karıştı: Irkçı Ben-Gvir'e yumruklu saldırı İsrail'de 'soykırım kabinesi' karıştı: Irkçı Ben-Gvir'e yumruklu saldırı Haberi Görüntüle

AMERİKA'YA TAŞINMALARI TEPKİ TOPLAMIŞTI

Sonrasında ise Prens Harry ve eşi Megan Markle Amerika'ya taşınarak Kraliyet ailesinin tüm haklarından feragat etmiş sayıldılar.

Kral Charles ve Prens William'ın eşi Kate Middleton'un kansere yakalandığı haberleri tüm dünya basınında geniş yer bulmuş, aileden kendini soyutlayan Prens Harry'de kanser haberlerini televizyondan öğrenmişti. 

1300 asker vuruldu, sınır hattında yeni cephe açıldı, taarruz devam ediyor 1300 asker vuruldu, sınır hattında yeni cephe açıldı, taarruz devam... Haberi Görüntüle

KRAL CHARLES VE ABİSİ WİLLİAM İLE SORUNLARI BİTMEDİ

Bababsının kanser olduğu haberinden sonra İnglitere'ye gitmiş ancak babasıyla yalnızca 10 dakika görüşebilmişti. 

Baldızı Kate Middleton'u da görmek istemiş ancak Prens William 'ın ise buna müsade etmeyerek, 'karımın yanına bile yaklaşamaz' dediği iddia edilmişti.

ABD, İsrail'e silah sevkiyatını bekletiyor iddiası: 'Biden yönetimi İsrail'e siyasi mesaj veriyor' ABD, İsrail'e silah sevkiyatını bekletiyor iddiası: 'Biden yönetimi İsrail'e siyasi... Haberi Görüntüle

BARIŞMA ADIMLARINA CEVAP GELMEDİ

Son olarak ise Prens Harry ailesiyle barışmak için savaş gazisi askerlere yardım toplamak amaçlı düzelenen Invictus Oyunları'nın 10. yıl kutlamasına davet etmiş ancak aile üyelerinin hiç biri o davete katılmayarak Harry'e tamamen sırtını dönmüştü. 

Moskova atom kılıcını sallıyor: Putin'den Macron'a nükleer şantaj: Tatbikat emrini verdi Moskova atom kılıcını sallıyor: Putin'den Macron'a nükleer şantaj: Tatbikat emrini... Haberi Görüntüle

ASKERİ GÖREVİ ABİSİNE DEVREDİLDİ

Son olarak ise Buckingham Sarayı, önemli bir haberi duyurdu. Saray'dan yapılan açıklamaya göre prens Harry'nin Ordu Hava Kuvvetleri Kurmay Albaylıpı görevinin Prens Harry'den alındığı ve Prens William'a devredildiğini duyurdu.

13 Mayıs'ta remsi törenle gerçekleştirilecek törene ilişkin ise Saray, "Kral, Ordu Hava Kuvvetleri Kurmay Albaylığı görevini resmi olarak Majesteleri Galler Prensi'ne devredecek." açıklamasını kamuoyuna duyurdu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Loading