Yandex Metrica

Kredi imzalamak için ölen amcasını bankaya götüren kadın: Ben canavar değilim

Geçtiğimiz haftalarda kredi imzalamak için ölen amcasını bankaya götüren kadın sessizliğini bozdu. "Amcamın öldüğünü fark etmedim" diyerek kendisini savunan kadın, "Ben canavar değilim" ifadelerini kullandı.

Dünya

14.05.2024, 19:34

Brezilya'da ölen amcasıyla birlikte kredi çekmek için bankaya gelen Érika de Souza Vieira Nunes tüm düyayı şoke etmişti. Banka memurlarının "amcanız iyi gözükmüyor" söylemlerine kulak tıkayan kadın 68 yaşındaki amcasının elini kullanarak kağıtları imzalamaya çalıştı. 

Anlaşma sağlandı! AB, Rusya'nın parasıyla Ukrayna'ya silah alacak Anlaşma sağlandı! AB, Rusya'nın parasıyla Ukrayna'ya silah alacak Haberi Görüntüle

ÖLEN AMCASINA KREDİ ÇEKMEK İSTEMİŞTİ

Daha sonra 68 yaşındaki adam üzerinde yapılan otopsi, onun "kalp yetmezliğinden" öldüğünü ortaya çıkardı. Dünyayı şoke eden olay sonrası hapse giren Nunes'e kasıtsız adam öldürme nedeniyle soruşturma başlatıldı. Nunes ise amcasını bankaya götürdüğünde hala hayatta olduğunu konusunda ısrar etsede dolandırıcılık ve hırsızlık teşebbüsü nedeniyle tutuklandı.

TCG KINALIADA'yı selamlayan savaş uçağı denize çakıldı TCG KINALIADA'yı selamlayan savaş uçağı denize çakıldı Haberi Görüntüle

"BEN CANAVAR DEĞİLİM"

Psikiyatrik tedavi gören ve uykusuzluk nedeniyle reçeteli ilaç kullanan Nunes, "Bunun o günkü ilacın etkisi olup olmadığını bilmediğini" ancak reçeteden fazlasını almış olabileceğini söyledi. Ayrıca olay yerindeki diğer tanıkların amcasının öldüğünü fark etmediklerini de belirtti.

“Ne ben ne de diğerleri farkettik. Ölü bir insana imzalaması için nasıl bir kağıt parçası verirsin?” 

Nunes, kaçma riski taşımaması ve engelli kızına bakmaya devam etmesi nedeniyle sonunda serbest bırakıldı.

Kendini savunurken, "Amcamın öldüğünü fark etmedim... Ben o bahsettikleri kişi değilim, o canavar değilim" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Loading