Yandex Metrica

İsveç bu sefer izin vermedi: Kur'an-ı Kerim yakmak için başvuran provokatör engellendi

İsveç bu sefer izin vermedi: Kur'an-ı Kerim yakmak için başvuran provokatör engellendi

İsveç polisi Kur'an-ı Kerim yakmak için başvuran provokatöre izin vermedi.

Dünya

23.01.2024, 22:19

İsveç polisi Irak'ın Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakmak için başvuru yapan bir kişiyi engelledi.

Yunanlar geri adım attı: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis yarın görüşecek! Yunanlar geri adım attı: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis yarın görüşecek! Haberi Görüntüle

İSVEÇ POLİSİNDEN İZİN ÇIKMADI

Stockholm polisinin yaptığı açıklamada Kur'an-ı Kerim yakmak için başvuru yapan kişiye izin verilmediği belirtildi ve şu ifadelere yer verildi:

Kur'an-ı Kerim yakma olayları arttı ve gelecekte artabileceği göz önüne alınarak kısa vadede İsveç çıkarlarına zarar verecek gelişmeler değerlendirilmiş ve buna göre da karar alınmıştır.

Skandal görüntü! Mescid-i Aksa'yı basıp İsrail bayrağı açtı Skandal görüntü! Mescid-i Aksa'yı basıp İsrail bayrağı açtı Haberi Görüntüle

PALUDAN'I DA ENGELLEDİLER

Geçtiğimiz ay Kur'an-ı Kerimm yakma eylemleriyle İsveç'in NATO görüşmelerini engelleyen ırkçı ve İslam düşmanı Danimarkalı siyasetçi Rasmus Paludan 8 Şubat'da Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakacağını duyurmuştu. Paludan'a Kur'an-ı Kerim yakma eylemleri için defalarca izin veren İsveç ise bu kez izin vermemiş ve yeni eylemi engellemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading