Yandex Metrica

Skandal görüntü! Mescid-i Aksa'yı basıp İsrail bayrağı açtı

İsrail'in Gazze'ye saldırıları acımasızca devam ederken skandal bir görüntü ortaya çıktı. Onlarca İsrailli İslam'ın üçüncü kutsal mekanı olan Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi. Kısa sürede sosyal medyada yayılan görüntüleri doğrulayan Al Jazeera, baskın düzenleyen grubun içerisindeki bir kişinin burada İsrail bayrağı açtığını okuyucularıyla duyurdu.

Dünya

19.05.2024, 12:29

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 8 ay geride kaldı.

Hedef gözetmeksizin her yeri bombalayan ve çocuk, yaşlı, kadın demeden 35 bini aşkın masum Filistiniliyi katleden İsrail ordusu, soykırımına acımasızca devam ediyor.

Aylardır abluka altında olan ve yoğun bombardımana maruz kalan Gazze'nin güneyinde yer alan Refah'a geniş kapsamlı saldırı hazırlığında olan İsrail ordusu, yerinden edilmiş 1,5 milyon Filistinliyi farklı bölgelere göç etmesi için broşürler dağıtmaya başladı.

İskender-M balistik füzesi ateşlendi: Dakikalar içinde 100 asker öldürüldü İskender-M balistik füzesi ateşlendi: Dakikalar içinde 100 asker öldürüldü Haberi Görüntüle

MESCİD-İ AKSA'YI BASIP İSRAİL BAYRAĞI AÇTI

Bugün siyonist rejimin kuruluş yıldönümü. Soykırım başından bu yana Müslüman halka zulmeden polis korumasındaki işgalci yahudi yerleşimciler, Mescid-i Aksa'ya gruplar halinde baskın düzenleyip İsrail bayrağı açtı. Al Jazeera tarafından doğrulanan görüntülerde, İsrailli bir polis memurunun elinde İsrail bayrağı tutan bir kişi ile sakin bir şekilde konuştuğu görüldü.

F-16'dan Eurofighter'a tüm kritik bilgiler ele geçirildi: Dâhiyane plan tıkır tıkır işliyor F-16'dan Eurofighter'a tüm kritik bilgiler ele geçirildi: Dâhiyane plan tıkır... Haberi Görüntüle

KAPININ DIŞINA İSRAİL BAYRAĞI AÇTILAR

İşgalci yahudi yerleşimciler, İslam'ın üçüncü kutsal mekanı olan Mescid-i Aksa'nın Muğrabi Kapısı'nın dışına işgalci İsrail bayrağı astı. Siyonist Yerleşimciler Mescid-i Aksa'nın kapılarından biri olan Bab el-Silsile'de İsrail işgalci İsrail marşını söyledi. Ayrıca yerleşimciler işgal polisi tarafından korunan Mescid-i Aksa'da Talmud namazı kıldı.

154 kilo olan anneden akılalmaz cinayet: Üvey oğlunun üzerine oturarak öldürdü! Gerçekler ortaya bakın nasıl çıktı! 154 kilo olan anneden akılalmaz cinayet: Üvey oğlunun üzerine oturarak... Haberi Görüntüle

MİTİNG ÇAĞRISI SONRASI SKANDAL OLAY

Müslüman halkı kızdıran skandal olay, "Yahudi halkının kutsal mekanla bağlantısını güçlendirmeyi" hedeflediğini söyleyen Beyadenu örgütünün 14 Mayıs'ta camiye İsrail bayrağı çekilmesi yönünde yaptığı miting çağrılarının ardından geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading