Yandex Metrica

Gazze'nin ölüme hazırlanan çocuklar! Dünyanın Kerim'e bir çocukluk borcu var: Koluna ismini yazdı ölümü bekledi...

Tüm dünyanın gözleri önünde Gazze'de kadın, çocuk ayırt etmeden soykırım yapan katil İsrail, Filistinli çocukları ölüme hazırlık yapmak zorunda bıraktı. Son olarak İsrail saldırıları ile öleceğini düşünen minik Kerim'in görüntüleri sosyal medyada yürekleri dağladı. 

Dünya

13.05.2024, 09:47

7 Ekim'den bu yana Gazze'de sistematik bir şekilde katliam yapan katil İsrail, Gazze'de dünya tarihinin en büyük soykırımını yapmaya devam ediyor. On binlerce masumun hayatını kaybettiği yüz binlerce Filistin vatandaşının zorla yerinden edildiği Gazze'de insani kriz ağırlaşıyor. 

Kassam Tugayları işgalcilere ağır kayıplar verdiriyor: Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü Kassam Tugayları işgalcilere ağır kayıplar verdiriyor: Çok sayıda İsrail askeri... Haberi Görüntüle

İSRAİL FÜZELERİ ÇOCUKLARI HEDEF ALIYOR

Öte yandan 7 Ekim'den bu yana Gazze'de kadın ve çocuklar başta olmak üzere 35 bine yakın Filistinliyi öldüren İsrail, 80 bine yakın kişinin de yaralanmasına sebep oldu. Kitlesek bir saldırıların ışığında hayatta kalmaya çalışan çocuklar ise ölüm anında bedenlerinin kolayca bulunması için kollarına isimlerini yazıyor.

Kritik yasaya onay: Mahkumlar da askere alınacak Kritik yasaya onay: Mahkumlar da askere alınacak Haberi Görüntüle

ÖLÜME HAZIRLANAN GAZZELİ ÇOCUKLAR

Koluna ismini yazan miniklerden bir tanesi olan Kerim'in sosyal medyaya düşen görünleri ise yürekleri paramparça etti. Kendisini ölüme hazırlayan Kerim, neden koluna ismini yazıyosun soruna, "Bombalandığımızda kim olduğunu anlayabilsinler diye..." cümlesini kurdu.

ABD Dışişleri Bakanlığından çelişkilerle dolu Gazze raporu: 'İsrail uluslararası hukuku ihlal ediyor ama askeri yardıma devam edilecek' ABD Dışişleri Bakanlığından çelişkilerle dolu Gazze raporu: 'İsrail uluslararası hukuku... Haberi Görüntüle

ENKAZLARIN ALTI CANSIZ BEDENLERLE DOLU

Barbar İsrail ordusunun 7 Ekim'de İbaşlayan İsrail saldırılarında yıkılan yüzlerce evin enkazı altında 10 binden fazla insanın kaldığını tahmin ediyor. Bu kayıpların Sağlık Bakanlığı'nın ölü sayısı listesine dahil edilmediği belirtilen açıklamada, bu durumda toplam can kaybının 44 bini aştığı ifade edildi. Kurtarma ekiplerinin, Gazze'nin kuzeyindeki binaların enkazı altından tamamen çürümüş cansız bedenler çıkarmaya başladığı da belirtildi.

Hamas'ın kabul ettiği ateşkes teklifinin detayları ortaya çıktı: 3 aşamadan oluşacak, 124 sürecek Hamas'ın kabul ettiği ateşkes teklifinin detayları ortaya çıktı: 3 aşamadan... Haberi Görüntüle

YA SÜRGÜN YA ÖLÜM

Katil İsrail saldırılarının üzerinden altı aydan fazla bir süre geçmesine rağmen, Gazze'nin büyük bir bölümü harabeye dönmüş durumda. BM'ye göre gıda, temiz su ve ilaç ablukası nedeniyle bölge nüfusunun yüzde 85'i ülke içinde yerinden edildi. 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Loading