Yandex Metrica

Sitede Ara

Fransa'da protestoların 5. gecesinde 121 kişi gözaltına alındı

Fransa'da protestoların 5. gecesinde 121 kişi gözaltına alındı

Fransa'da Afrika asıllı 17 yaşındaki bir gencin polis kurşunuyla ölmesiyle başlayan olaylı protestoların 5. gecesinde ülkede 45'i başkent Paris'te olmak üzere 121 kişi gözaltına alındı. Savaş alanına dönüşen sokaklarda protestolar daha şiddetli bir şekilde devam ediyor.

Dünya

23.01.2024, 21:06

Fransa'daki protestolardan sosyal medyaya yansıyan görüntülerde Paris başta olmak üzere ülkenin birçok kentinde sokakların karışmaya devam ettiği görülüyor. Protestoların yoğunlaştığı kentlerde konuşlanan zırhlı araçlar ve özel ekiplere karşın sık sık şiddet olaylarına sahne olan protestolar 5. gecesine girdi.

İtalya'nın Viterbo kentinde bomba alarmı: 36 bin kişi tahliye edildi İtalya'nın Viterbo kentinde bomba alarmı: 36 bin kişi tahliye edildi Haberi Görüntüle

121 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis kaynakları, kamu düzenini bozdukları gerekçesiyle ülkede 45'i Paris'te 121 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Öte yandan dünkü gösterilerin 4. gecesinde şiddet olaylarıyla ilgili oldukları gerekçesiyle 200 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Bir Solingen faciası daha mı? Almanya'daki yangında bir Türk öldü: Alevler hızlansın diye bakın ne yapmışlar Bir Solingen faciası daha mı? Almanya'daki yangında bir Türk öldü:... Haberi Görüntüle

TAHLİYE EDİLEN CADDEYE GİRMEYE ÇALIŞIYORLAR

Ayrıca Kolluk kuvvetlerinin Paris'in turistik caddesi Şanzelize'yi tahliye etmesine rağmen protestocular birçok noktadan caddeye girmeye çalışıyor. "Nael için adalet" sloganları atan göstericilere polis müdahaleye etmeye başladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading