Yandex Metrica

ABD'li sınıf öğretmeni DEAŞ'lı terörist çıktı! Okula bombalı saldırı düzenlemeyi planlıyormuş

ABD'li sınıf öğretmeni DEAŞ'lı terörist çıktı! Okula bombalı saldırı düzenlemeyi planlıyormuş

ABD'nin Kansas eyaletinde eski bir öğretmen olan Allison Fluke-Ekren, DEAŞ terör örgütünün kadınlar taburunun komutanı olduğunu ve ABD'de toplu saldırılar düzenlemeyi planladıklarını itiraf etti.

Dünya

23.01.2024, 19:22

ABD'nin Kansas eyaletinde eski bir sınıf öğretmeni olan Allison Fluke-Ekren 2011 yılında ABD'den ayrıldığını ve Libya'da faaliyet gösteren Ensar el Şeria örgütüne katıldıktan sonra oradan da Suriye'ye geçtiğini itiraf etti. 

Bill Gates açıkladı: Yapay zeka bu 3 mesleği ele geçiremeyecek Bill Gates açıkladı: Yapay zeka bu 3 mesleği ele geçiremeyecek Haberi Görüntüle

LİBYA'DA ABD KONSOLOSLUĞUNA SALDIRI DÜZENLEDİ

Ekim ayında yargılanması planlanan Fluke-Ekren, ikinci eşi Volkan Ekren ile 2012 yılında Libya'nın Bingazi kentindeki ABD konsolosluk binasına saldırı düzenleyen Ensar el Şeria örgütü bünyesindeydi. 

Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek paylaştı! Ermenistan kabul etti: iade edilecek! Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek paylaştı! Ermenistan kabul etti: iade... Haberi Görüntüle

ABD BELGELERİNİ DEAŞ'A İLETTİ 

Fluke-Ekren ve bir hava saldırısında öldürülen eşi, Bingazi'de ele geçirdikleri ABD'ye ait belgeleri DEAŞ terör örgütüne sunmuşlardı. 

Almanlar reforma başladı: Piskopos destekledi orduya Müslüman İmamlar alınacak Almanlar reforma başladı: Piskopos destekledi orduya Müslüman İmamlar alınacak Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DE BULUNMUŞ 

Terörist kadın bir süre Türkiye ve Mısır'da bulunduktan sonra Suriye'ye geçti. Burada DEAŞ'a katılarak Rakka'da tamamı kadınlardan oluşan Katibe Nusaybah taburuna komutanlık etti. 

Gazze İntifadası'nın batılı çocukları: Siyonizmin akademik kalelerini yıkılıyor Gazze İntifadası'nın batılı çocukları: Siyonizmin akademik kalelerini yıkılıyor Haberi Görüntüle

KADINLARDAN OLUŞAN BİR TABURU EĞİTTİ 

Fluke-Ekren'in buradaki asli görevinin kadınlara ve kız çocuklarına makineli tüfeklerden el bombalarına ve intihar yeleklerine dek silah kullanımı üzerine eğitim vermek olduğu tahmin ediliyor. 

Virginia'da görülen mahkemede, Ekren'in kadınlar taburuna eğitim verdiğini kabul ettiği fakat çocukları tabura asla katmadığını belirttiği iddia edildi. 

Azerbaycan-Ermenistan sınırında ilk: Koordinatlar belirlendi Azerbaycan-Ermenistan sınırında ilk: Koordinatlar belirlendi Haberi Görüntüle

AŞIRI RADİKAL

Savcılık raporuna göre, teröristin aleyhinde ifade veren bir tanık Fluke-Ekren'in "10 üzerinden 11 ya da 12 seviyesinde aşırı bir radikal olduğunu" söyledi.

Dünya Bankası'ndan Türkiye tahmini: Enflasyon düşecek ekonomi büyüyecek Dünya Bankası'ndan Türkiye tahmini: Enflasyon düşecek ekonomi büyüyecek Haberi Görüntüle

ABD'DE OKULA SALDIRI PLANI YAPIYORDU

Diğer yandan Fluke-Ekren, ABD topraklarına saldırı düzenlemeyi planlarken, saldırı hedefi olarak üniversite ya da AVM'yi belirlediğini kabul etti. 

Abdullah Ağar şok ihtimali böyle açıkladı: Denizaltı ile sınıra kadar gelip füze ateşlediler Abdullah Ağar şok ihtimali böyle açıkladı: Denizaltı ile sınıra kadar... Haberi Görüntüle

İLK EŞİNDEN OLAN ÇOCUKLARINI SAKLIYORDU

Daily Mail gazetesinin haberine göre, Fluke-Ekren ikinci eşi Volkan Ekren'le ABD'de Kansas Üniversitesi'nde eğitim görürlerken tanıştı ve çift daha sonra çocuklarıyla Türkiye'ye yerleşti.

ABD'de makine tamircisi olarak çalışan ilk eşi James Fluke, kadının çocuklarını kaçırdığını ve onları görmek için kendisinden para istediğini 10 yıl boyunca da çocuklarını göremediğini belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading