Yandex Metrica

Kremlin duyurdu: Rusya'nın artık Avrupa ile eski ilişkileri olmayacak

Kremlin duyurdu: Rusya'nın artık Avrupa ile eski ilişkileri olmayacak

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov tarafından yapılan açıklamada, Rusya ile Avrupa arasındaki ilişkilerin zarar gördüğünü, Moskova'nın artık Avrupa'ya karşı çekingen davranacağı açıklandı.  

Dünya

05.05.2024, 13:41

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ''Bunların yeni ilişki seçenekleri üzerine anlaşmalar olacağı açıktır. Eskisi gibi ilişkiler kurmak mümkün olmayacak ve başta biz olmak üzere kimse bunu istemeyecek.'' ifadelerini kullandı.

Rusya'nın Avrupa ülkeleriyle ilişkiler konusunda ciddi bir deneyime sahip olduğunu vurgulayan Kremlin sözcüsü, bu deneyimi göz önüne alarak Avrupa ile ilişkiler kurulacağını vurguladı.

Pelosi'den Netanyahu'ya istifa çağrısı: Netanyahu'nun politika ve uygulamalarını reddediyoruz Pelosi'den Netanyahu'ya istifa çağrısı: Netanyahu'nun politika ve uygulamalarını reddediyoruz Haberi Görüntüle

AVRUPA'NIN GÜVENLİĞİNİ RUSYA SARSMIYOR!

Peskov, Rusya'nın Avrupa ülkeleri için tehdit oluşturmadığını vurgulayarak, ''Yine de nasıl yaşayacağımız konusunda anlaşmamız gerekecek'' ifadelerini kullandı.

Kremlin Sözcüsü Peskov, özel askeri operasyonun er ya da geç Rusya cephesi için başarıyla sonuçlanacağını, Avrupa'nın daha fazla nasıl yaşanacağı konusunda anlaşmak zorunda kalacağını dile getirdi.

Peskov, “Öyle ya da böyle ilişkilerin inşa edilmesi gerekecek. Özel Askeri Operasyon'un er ya da geç bizim için başarıyla sonuçlanacaktır” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading