Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Millete değil yapay zekaya soruyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Millete değil yapay zekaya soruyorlar

Rize'de 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefete yüklendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, '‘Kimi aday görmek istersiniz?’ sorusunu millete değil de yapay zekaya soranlara, bölücü örgütün uzantılarıyla ‘DEM’lenenlere bu seçimde esaslı bir ders vermeliyiz.'' ifadelerini kullanarak muhalefete tepki gösterdi.

Gündem

03.05.2024, 07:07

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere kısa bir süre kalırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesaisi devam ediyor. Erdoğan'ın bugünkü durağı memleketi Rize oldu. Cumhurbaşkanı  Erdoğan, Rize'de 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda halka seslendi.

Memleketi Rize'de coşkulu kalabalığa seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Birileri bizim Rize ile birlikte 81 vilayetimizin tamamına olan sevdamızı anlayamıyorlar. Tam 22 yıldır Rizeli kardeşlerimizle yol yürüdük. Türkiye ile ilgili hesabı olan tüm şer odaklarının karşısında birlikte olduk. Birileri bizim Rize ile birlikte 81 vilayetimizin tamamına olan sevdamızı anlayamıyorlar. Gezi hadisesi ile sokaklarımızı terörize etmeye kalktılar. 17-25 Aralık girişimi ile hükümetimizi alaşağı etmeye çalıştılar. Birileri bizim ezelden ebede ulaşn kardeşliğimizi anlamıyor. Milletimi bize destek verdikçe yolumuza bu çizgide devam edeceğiz. Seçime kadar kapı kapı dolaşacağız. Seçime kadar durmak yok çalışmaya devam devam edeceğiz.

İzmir'de 30 yaş üstü öğrenci İzmirim Kart iptal mi? İzmir'de 30 yaşından büyük öğrenciler tam ücret mi ödeyecek? İzmir'de 30 yaş üstü öğrenci İzmirim Kart iptal mi? İzmir'de... Haberi Görüntüle

''TÜRKİYE'YE DİZ ÇÖKTÜRMEYE ÇALIŞTILAR''

Siz bize güvendiniz inandınzı teveccüh gösterdiğiniz biz de siz olan borcumuzu daha fazla eser üreterek yerine getirdik. Türkiye'nin son 21 yılda yazdığı başarı hikayesinin kahramanı Rize ile birlikte 81 vilayetimizi tamamıdır 85 milyonun her bir ferdidir. Türkiye'ye diz çöktürmeye çalışanlara karşı birlikte mücadele ediyoruz. Çukur olaylarıyla ülkemizin bir parçasını bizden koparmayı denediler. Hemen güneyimizde bir teröristan kurmaya çalıştılar. Bunların hepsini sizlerle beraber boşa çıkardık. 

AK Parti'den, Refah'taki İsrail saldırısına sert tepki: Lanetliyoruz AK Parti'den, Refah'taki İsrail saldırısına sert tepki: Lanetliyoruz Haberi Görüntüle

''ÜLKEMİZİ YILLARCA İKİNCİ LİGE MAHKUM ETİLER''

Türkiye'yi ne ekonomik ne de sosyal olarak esir almalarına müsaade etmedik. Teröristlerin nefesini kestik. Teröristleri Cudi'ye Gabar'a gömdük. Ekonomimiz kan kaybetti toplumsal huzurumu bozuldu kardeş kardeşe düşman edildi. Demokrasimiz yıllarca vesayetin gölgesinden çıkamadı. Her alanda şampiyonlar liginde oynaması gereken ülkemizi yıllarda ikinci lige mahkum ettiler. CHP'ye oy veren vatandaşlara sesleniyorum, çaresiz değilsiniz.

Sürücüler dikkat! Kağıt tutanak tarih oluyor: e-Devlet’ten yeni hizmet Sürücüler dikkat! Kağıt tutanak tarih oluyor: e-Devlet’ten yeni hizmet Haberi Görüntüle

''TÜRKİYE'Yİ 10 KAT BÜYÜTTÜK''

Bizi yıllarca köken meşrep ve hayat tarzı üzerinden bölmek istediler zor günler yaşadık. Bu kavgalarlda en büyük zararı devlet ve millet olarak gördük. Kardeş kardeşe düşman edildi. Milli gelirimizi 238 milyar dolardan aldık 1 trilyon dolar seviyesine getirdik. Savunma sanayinde yüzde 80'leri bulan dışa bağımlılık yüzde 20'lere düştü. İstikrar ve güven iklimi yasesinde Türkiye'yi 10 kat büyüttük. Her alanda büyük bir atrılım içindeyiz. İnsansız hava araçlarında dünyanın ilk üç ülkesinden biriyiz. İnşallah yakın bir tarihte ikinci astronotumuzu da uzaya göndereceğiz. Artık Ahmetler, Mehmetler, Ayşeler, Fatmalar uzaya gidecek. İnşallah enflasyon ve hayat pahalılığının üstesinden geleceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kobani davasına ilişkin dikkat çeken yorum: Terör kalkışmasıdır Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kobani davasına ilişkin dikkat çeken yorum: Terör kalkışmasıdır Haberi Görüntüle

''CHP'YE GELEN BİR ÖNCEKİNİ MUMLA ARATTI''

Türkiye'nin en büyük talihsizliği vizyonsuz, beceriksiz, tembel ve değişime ayak direyen tutucu muhalefete sahip olmasıdır. CHP'ye her gelen bir öncekinin mumla arattı. CHP'de hiçbir köklü değişiklik yaşanmadı. Günün sonunda bir iç darbeyle yollarına devam ettiler. Muhalefete bakıp da asla yeise kapılmayın asla alternatifsiz değilsiniz. Siyasetten beklentiniz eser ve hizmet görmekse biz buradayız. Bölücü örgütün uzantılarıyla DEM'lenenlere siz rağmen siyaset yapanlara bu seçimde esaslı bir ders vermeye hazır mısınız. 31 Mart'ta farklı bir tablo bekliyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sunucu Erkan Yolaç için başsağlığı mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sunucu Erkan Yolaç için başsağlığı mesajı Haberi Görüntüle

''NEREDE BU ALTILI MASA?''

13. cumhurbaşkanı olacaktı CHP'de istenmeyen adam oldu. Altılı masada kimse kalmadı. Ne oldu, nerede bu altılı masa? Altılı masada kimseyi bulamayacaksınız demiştim. Bakın parlamentoda kimse yok. Ankara'da bir ofis tutmuşlar, Ankara'da her birinin bir ofisi var. biz çıktığımız yolda aynen yürüyoruz. Asıl hayal kırıklığını CHP'li kardeşlerimiz yaşadı. Gazi'nin emaneti diyerek CHP'ye oy verenler umutsuzluk sarmalına sürüklendi. Siyaset kurumundan umut kesilmesi demokrasimiz adına büyük bir tehdittir. Türkiye'nin bu anlamda çok acı tecrübeleri bulunuyor. Adaylarını millete değil yapay zekaya soruyorlar.

Öldü mü, öldürüldü mü? Genç doktor neşterle boğazı kesilmiş halde bulundu Öldü mü, öldürüldü mü? Genç doktor neşterle boğazı kesilmiş halde... Haberi Görüntüle

''HÜR İRADENİZİN KİMSENİN TAPULU MALI OLMADIĞINI GÖSTERİN''

Hür iradenizin kimsenin tapulu malı olmadığını gösterin. Bu seçimlerin ülkemizde muhalefette değişim dalgasını ortaya çıkaracağına inanıyoruz. Bizim tek bir gayemiz var, ülkemize, şehirlerimize hizmet etmek. Rize'ye son 21 yılda 150 milyar lira kamu yatırımı yaptık. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading