Yandex Metrica

Sitede Ara

Yüzüklerin Efendisi hayranlarını heyecanlandıran gelişme! 'Gollum' karakterine özel film geliyor!

Yüzüklerin Efendisi hayranlarını heyecanlandıran gelişme! 'Gollum' karakterine özel film geliyor!

Tüm dünyada milyonlarca kişiyi etkileyen ve sinema sektöründe izlenme rekorları kıran gişe rekortmeni Yüzüklern Efendisi serisinin yeni filmi 2026 yılında vizyona gireceği duyuruldu. Filmin Gollum karakterinin hayatını anlatacağı öğrenildi.   

Yaşam

09.05.2024, 18:06

Peter Jackson imzalı yeni Yüzüklerin Efendisi filmi 2026 yılında yeniden vizyona gireceği haberini sevenleriyle paylaştı. 

Filmin Fran Walsh ve Philippa Boyens'ın senaryosunu yazdığı, Peter Jackson'un yapımcılığını üstlendiği dizinin direktörlüğünü Warner Bros üstlenecek. 

Kızılcık Şerbeti'nin ünlü oyuncusu uyuşturucuyla yakalandı! Polisin yanında torbacıya çıkıştı! Kızılcık Şerbeti'nin ünlü oyuncusu uyuşturucuyla yakalandı! Polisin yanında torbacıya çıkıştı! Haberi Görüntüle

KARAKTERLERE ÖZEL YENİ FİLM YOLDA

2022 yılındn bu yana filmin Gandalf, Aragorn, Galadriel, Eowyn ve Gollum için özel filmlerinin çekilmesini isteyen Embracer Group, Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit evrenini daha da büyüterekyeniden filmleri karakterler üzerinden çekmek istediklerini açıkladı.

Survivor'ın başarılı yarışmacısından kötü haber! Oyun esnasında fenalaştı! Eleme adayı ise izleyicileri şaşırttı! Survivor'ın başarılı yarışmacısından kötü haber! Oyun esnasında fenalaştı! Eleme adayı... Haberi Görüntüle

2026'DA VİZYONDA

Henüz filmde kimlerin rol alacağı bilinmese de filmin 2026 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading