Yandex Metrica

IPhone 16 Pro Max için geri sayım: Sızdırılan özellikleri göz kamaştırıcı!

IPhone 16 Pro Max için geri sayım: Sızdırılan özellikleri göz kamaştırıcı!

IPhone 16 serisi için geri sayım başladı. Kullanıcılar iPhone 16'da hangi özelliklerin olacağını merak konusu haline getirirken telefona dair yeni ipuçları ortaya çıktı.  

Yaşam

21.05.2024, 10:02

Merakla beklenen iPhone 16 Pro Max'in çıkışına sayılı bir zaman kaldı. Kullanıcılar, sızıntı fotoğraflar ve bilgiler ile oldukça heyecanlandı. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre iPhone 16 Pro Max ile birlikte cihaz pil ömrünü önemli ölçüde uzatabilecek yeni bir teknolojiyle satışa sunulacak.

Apple'ı yakından takip eden analist Ming-Chi Kuo'nun tedarik zinciri araştırmalarına göre İPhone 16 Pro Max'te daha yüksek enerji yoğunluğuna sahip bir pil kullanacak.

Takipçileri tarzındaki o detaylara yorum yağdırdı! Barış Alper Yılmaz sosyal medyayı salladı: Influencer manitası mı var! Takipçileri tarzındaki o detaylara yorum yağdırdı! Barış Alper Yılmaz sosyal... Haberi Görüntüle

HANGİSİ OLACAK: DAHA HAFİF Mİ, YOKSA DAHA GÜÇLÜ BATARYA MI?

Daha yüksek enerji yoğunluğu, aynı batarya boyutunda daha uzun pil ömrü sunulmasına olanak olarak piyasaya sürülebilir. İkinci bir diğer olasılık ise pil ömrünün daha küçük bir batarya ile sunulması.

Kullanıcılar tercihlerini ilk seçenekten yana kullansa bile Apple, pil boyultunu küçülterek telefonun ağırlığını azaltmayı seçebilir.

Bunlara ek olarak Apple'ın aşırı ısınmayı önlemek için ilk defa paslanmaz çelik pil muhafazası kullanılacağı belirtiliyor. Paslanmaz çelik ısıyı alüminyum kadar iyi dağıtmasa da korozyona karşı oldukça dayanıklı. 

Yeni paslanmaz çelik pil kutusunun Xinwei Communications tarafından tedarik edileceğine dair iddialar, gündemdeki yerini koruyor.

23 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 23 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

IPHONE 16 NE ZAMAN ÇIKACAK?

IPhone 16 serisinin 2024 yılının Eylül ayının ortalarında satışa sunulması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading