Yandex Metrica

Ünlü oyuncu Cannes'e gidenleri yerden yere vurdu: Onların adına ben utandım...

Ünlü oyuncu Cannes'e gidenleri yerden yere vurdu: Onların adına ben utandım...

Bu yıl 77'incisi düzenlenen Cannes Film Festivali kapsamında Türkiye'den Hande Erçel, Meryem Uzerli, Pınar Deniz, Birce Akalaya gibi nülü isimler katıldı. Ancak ünlü oyuncular tarzlarıyla beğeni kazansada ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu eleştiri yağmuruna tuttu. Ünlü oyuncu 'ben utandım' diyerek ünlü isimlerin tarzlarını eleştirdi. 

Yaşam

21.05.2024, 17:45

Fatma Gül'ün Suçu Ne?, Kırgın Çiçekler, Hudutsuz Sevda gibi dizilerderol alan 5 yaşındaki ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu sosyal medya hesabından Cannes Film Festivali'ne kattılan ünlü yıldızların kıyafetlerini eleştiridi. Dermancıoğlu sözleriyle magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, Türkiye'yi temsil etmek üzere Cannes film Fesstivali'ne giden Hande Erçel, Meryem Uzerli, Dilan Deniz Çiçek, Özge Özacar, Sibil Çetinkaya, Birce Akalay gibi birçok ünlü ismi hedefa alarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Akın Akınözü'nden acı haber! Ünlü oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kahretti! Akın Akınözü'nden acı haber! Ünlü oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla... Haberi Görüntüle

''BİZİ TEMSİL EDENLER ORADA YARI ÇIPLAK''

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 77'incisi düzenlenen Cannes Film Festivali'ne katılan ünlü oyuncular hakkında ben utandım diyerek, "Önüme Cannes Film Festivali'yle ilgili görüntüler düşmeye başladı. Türkiye'den bizi temsil eden oyuncular, orada yarıçıplak. Çıplaklık çok enteresan biz bir şeyleri ispatlamaya çalışıyoruz.'' dedi.

Yıldız Tilbe'den büyük itiraf! Annesi hakkındaki tüm gerçekleri ilk kez anlattı: Ne yaptıya beni... Yıldız Tilbe'den büyük itiraf! Annesi hakkındaki tüm gerçekleri ilk kez... Haberi Görüntüle

''BEN BİRAZ UTANDIM''

Cannes'te benim olmam lazımdı diyen Dermancıoğlı, ''Hayır biz Türkiye'de develerle gezmiyoruzu kanıtlamaya çalışıyoruz. İsterdim ki manyak performansları olan oyuncular gitsin, havalı yürüyüşler yerine iletişim kurabilecek insanların orada olmasını isterdim. Çırılçıplak yürüyeceğine mikrofon uzatıldığında iki kelime laf edebilecek insanlar gitseydi. Ben biraz utandım. Oraya giden bir Türk oyuncunun uzun uzun konuşmasını dinlemek isterdim. O lisanı konuşmasını isterdim. Aslında Cannes'da benim olmam lazımdı. En azından karşılıklı iki çift laf edebilirdik." dedi.

Sosyal medya da kısa sürede yayılan Esra Dermancıoğlu'nun sözlerine ise ünlü isimlerin hayranları tepki gösterdi. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading