Yandex Metrica

Naptın sen Dilan? Ünlü oyuncu Cannes Film Festivali'ndeki tarzıyla eleştiri oklarının hedefi oldu!

Naptın sen Dilan? Ünlü oyuncu Cannes Film Festivali'ndeki tarzıyla eleştiri oklarının hedefi oldu!

Bu yıl 77'incisi düzenlenen Cannes Film festivalinde Türk rüzgarı esmeye devam ediyor. Türkiye'nin başarılı oyuncularından olan Dilan Deniz Çiçek'te tarzıyla Cannes Film Festivali'nin en çok konuşulan ismi olurken giydiği kıyafet sosyal medyadan eleştiri yağmuruna tutuldu. 

Yaşam

21.05.2024, 10:39

Çukur, Alev Alev, Kusursuz Kiracı, Güneşin Kızları, Tatlı Küçük Yalancılar gibi birçok dizide rol alan 29 yaşındaki sevilen oyuncu Dilan Deniz Çiçek geçtiğimiz günlerde Cannes Film Festivali'nde boy gösterdi. 

Hadise konserinde korku dolu anlar! Sahneye atlayan hayranına ünlü şarkıcı tepki gösterdi! Hadise konserinde korku dolu anlar! Sahneye atlayan hayranına ünlü şarkıcı... Haberi Görüntüle

CANNES'TE TÜRK RÜZGARI ESTİ

14-25 Mayıs tarihleri arasında sürecek olan 77. Cannes Film Festivali'nde Meryem Uzerli, Birce Akalay, Sibil Çetinkaya, Hande Erçel gibi birçok isim damgasını vurmuştu. 

Ünlü oyuncu Dilan Deniz ise tarzıyla festivale damgasını vurdu. Dilan Deniz Çiçek, uzun elbisesi ile festivale katıldı. 

Fenomen Ala Tokel'in paylaşımları aşklarını ele verdi! Ünlü futbolcu ile baş başa tatile gittiği ortaya çıktı! Fenomen Ala Tokel'in paylaşımları aşklarını ele verdi! Ünlü futbolcu ile... Haberi Görüntüle

FESTİVAL'E KÖTÜ TARZIYLA DAMGA VURDU

Ünlü oyuncunun elbisesinin üst kısmı transparan kumaştan olurken göğüs hizasında bulunan siyah çiçekler de dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal medyadan is birçok kullanıcı Dilan Deniz'in tarzını kötü bularak eleştirdi. Ünlü oyuncuya birçok sosyal medya kullanıcısı, ''Hayatımda bu kadar kötü çok az elbise gördüm'', ''Aşkım valla uzun kollu giyindim'', ''Abla hiç olmuş mu'' gibi yorumlar yapldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

2

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading