Yandex Metrica

Tolga Sarıtaş damat oluyor! Ünlü oyuncu 5 yıllık sevgilisiyle düğün tarihini açıkladı! Düğününe ilişkin detay ise hayranlarından kaçmadı!

Tolga Sarıtaş damat oluyor! Ünlü oyuncu 5 yıllık sevgilisiyle düğün tarihini açıkladı! Düğününe ilişkin detay ise hayranlarından kaçmadı!

Türkiye'nin başarılı erkek oyuncuları arasında yerini alan 32 yaşındaki Tolga Sarıtaş 5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Zeynep Mayruk ile düğün tarihini açıkladı. Evliliğe ilişin detayları ise sevenleriyle paylaştı.

Yaşam

17.05.2024, 11:52

Söz, Güneşin Kızları, Baba, Muhteşem Yüzyıl, Ferhat ile Şirin gibi dizilerde oynayan 32 yaşındaki ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, 5 yıldır sevgili olan Zeynep Mayruk'a 14 Şubat günü evlenme teklifinde bulunmuştu.

35 yaşındaki modacı sevgilisi Zeynep Mayruk ile geçtiğimiz ay nişanlanmıştı.

Çiftin Şubat ayında aile arasında düzenlenen nişanından kareler çok beğenilmiş, sosyal medya üzerinden binlerce beğeni almıştı.

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş nişanlanmadan önce basın mensuplarının evlilik sorularına, "Çok mutluyum, çok güzel bir birlikteliğimiz var. Şöyle söyleyeyim size; evlilikle ilgili çalışmalarımız var. Yakın zamanda sizler de duyacaksınız" demişti. 

Berdan Maridini kurdu tüm dünyaya sundu! Kariyerinde radikal değişikliğe giden ünlü sanatçının yeni mesleği şaşırttı! Berdan Maridini kurdu tüm dünyaya sundu! Kariyerinde radikal değişikliğe giden... Haberi Görüntüle

DÜĞÜN DETAYLARINI DUYURDU

Ünlü oyuncu Sarıtaş geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu düğününe ilişkin detayları da basın mensuplarıyla paylaştı. 

Kızılcık Şerbeti'nin ünlü oyuncusu uyuşturucuyla yakalanmıştı! Feyza Civelek'in torbacıyla telefon görüşmeleri ortaya çıktı! Kızılcık Şerbeti'nin ünlü oyuncusu uyuşturucuyla yakalanmıştı! Feyza Civelek'in torbacıyla telefon... Haberi Görüntüle

YAZA DÜĞÜN VAR

Ünü oyuncu, Haziran ayına düğünü planladıkalrını,gelinlik ve damatlığın eşi Zeynep Mayruk'un isteğine göre seçileceğini söyleken gözlerden uzak bir yerde düğün yapacaklarını Çeşme'nin ise en uygun yer olduğunu belirtti. 

Netflix kullanıcılarını kızdıran hamle! Yeni güncelleme ile aboneliklerini iptal ettiler! Netflix kullanıcılarını kızdıran hamle! Yeni güncelleme ile aboneliklerini iptal ettiler! Haberi Görüntüle

YENİ PROJELERLE EKRANLARDA OLACAK

Sarıtaş'ın ekranalra geri dönemsine ilişkin soruların sorularda da Sarıtaş proje araştırmalarına başladığını ve yakın zamanda ekranlarda olacağının müjdesini de hayranlarıyla paylaştı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading