Yandex Metrica

Netflix kullanıcılarını kızdıran hamle! Yeni güncelleme ile aboneliklerini iptal ettiler!

Netflix kullanıcılarını kızdıran hamle! Yeni güncelleme ile aboneliklerini iptal ettiler!

Tüm dünyada milyarlarca kullanıcıya sahip olan Netflix uygulamasın Windows sürümü için yeni güncelleme yapıldı. Kullanıcılar artık dizi ve film indiremeyeceklerini duyuran Netflix tepki topladı.

Yaşam

19.05.2024, 14:08

Milyarlarca kullanıcısı bulunan Netflix platformu için şirket yeni bir güncellemeye gitti. Güncelleme kapsamında ise Netflix, Windows 10 ve 11 uygulaması için video indirme özelliğinin kaldırıldığı haberini paylaştı.

Gigi Hadid ve Hande Erçel kozlarını paylaştı! 2024 yılının en güzel Müslüman kadını belli oldu! Gigi Hadid ve Hande Erçel kozlarını paylaştı! 2024 yılının en... Haberi Görüntüle

DİZİ- FİLM İNDİRME KALDIRILDI

Windows üzerinden dizi ve film izleyen kullanıcılar, uygulamada yaşanan bu değişiklik ile Windows uygulaması üzerinden yeni bir güncelleme kapsamında artık kullanıcıların çevrim dışı kullanımının önüne geçerek, film indirmeye izin verilmeyeceğini açıkladı.

15 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 15 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

KULLANICILARI KIZDIRDI

Ayıca Netflix, güncelleme sonrasında yayın kalitesi hızında artış sağlanacağını belirtti. İnternet bağlantısı olmadan film izlemek isteyen kullanıcıları kızdıran bu durum, metroda yada uçakta internet bağlantısı olmadan film izlemek isteyenleri kızdırdı. 

Netflix destek sayfasında doğrulanan güncelleme şuan için yalnızca Windows 10 ve 11 için geçerli olacak. 

Şuaniçin Apple'nin MacOS ve mobil uygulamalarından film indirilmesine izin verilebiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading