Yandex Metrica

Survivor All Star 2024 Ogeday diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı ''hiç beklemiyordum'' diyerek konseyi topladı!

Survivor All Star 2024 Ogeday diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı ''hiç beklemiyordum'' diyerek konseyi topladı!

Survivor All Star 2024 yılında yarışan kırmızı ve mavi takımda kıyasıya mücadele devam ediyor. Ancak geçtiğimiz akşam Survivor yeni bölümünde mavi takımda yarışan Ogeday Girişken'in yarışmada performans sergilememesi büyük merak konusu oldu. Acun Ilıalı acil konseyi topladı ve ''hiç beklemiyordum'' diyerek Ogeday hakkında açıklama yaptı.

Yaşam

09.04.2024, 16:47

Survivor All Star 2024, TV8 ekranlarında tüm hızıyla devam ederken, Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumuyla izleyiciyi ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Mavi takım ve kırmızı takımın yarıştığı yarışmanın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Ogeday Girişken'in olmaması sevenlerinin dikkatinden kaçmadı. 

Ünlü oyuncundan bir kötü haber daha! Durumu iyi denilerek taburcu edilmişti Ankara'ya sevk edildi! Ünlü oyuncundan bir kötü haber daha! Durumu iyi denilerek taburcu... Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI ÖZEL KONSEYİ DUYURDU

Acun Ilıcalı; ''Bu konuyu konuşacağız ama özel bir konu olduğu için ve Mavi Takım ile özel bir konsey yapacağız'' demesi üzerine izleyicileri meraklandırdı.

Esra Ezmeci 'Hesap ödetmeyen kadın aldatılmaya makmümdur'dedi! Sosyal medyada kıyamet koptu! Gelen yorumlar ağızları açık bıraktı! Esra Ezmeci 'Hesap ödetmeyen kadın aldatılmaya makmümdur'dedi! Sosyal medyada kıyamet... Haberi Görüntüle

OGEDAY HAKKINDA AÇIKLAMA

Dün akşamki yayınlanan yeni bölümünde Ogeday hakkında ise Acun Ilıcalı acil konseyi toplayarak detayları bir bir açıkladı. Ilıcalı; ''Ogeday, Survivor’da son günlerde mental olarak çok zorlanmaya başladı. Sonra daha da zorlandı. Şu an takımın içinde değil. Daha önce gördük mü? Gördük. Survivor dünyanın en zor yarışı diyorduk. Fiziksel bir tarafı, performans olayın bir tarafı. Ama tabii ki mental olarak güçlü kalabilmek de önemli. Ama acaba Ogeday bu sınavı geçebildi mi? Konuşacağız.'' dedi. 

Ünlü rapçi Kolera'nın son halini görenler şaştı kaldı! Sosyal medyada verdiği pozlar gündem oldu! Ünlü rapçi Kolera'nın son halini görenler şaştı kaldı! Sosyal medyada... Haberi Görüntüle

TAKIM ARKADAŞLARINDAN OGEDAY'A DESTEK

Poyraz ise Ogeday hakkında fikirlerini belirterek; "Herkes sabah uyandığında apayrı bir Ogeday gördü. Onun güçlü bir karakter olduğunu biliyorum. Umarım bir an önce kendine gelir" dedi.

Yasin ise Ogeday'ın adada bulunduğu son sürecinde yaşadıklarını anlatarak; ''En son adaya giderken baktım. Ogeday eşofmanını giydi, sonra da ayakkabısını bağlamaya başladı. 'Ne yapıyorsun? Düşündüğüm şeyi düşünüyorsan, sakın yapma' dedim. O da daha sonra ‘Eğer beni durdurmasaydın kaçacaktım. Artık kaldıramıyorum. Psikolojik olarak beni çok yoruyor. Survivor'a devam edersem ruh halimi toparlayamamaktan korkuyorum. Eğer bir gün bırakıp gidersem sakın bana darılmayın. Hepinizi çok seviyorum’ dedi. Ogeday’la daha sonra konuştuğumuzda da gözleri doldu.” dedi.

Hırsızlarla tek başına mücadele etti! 'Rambo Berk' lakaplı ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz'dan filmleri aratmayan kovalamaca! Hırsızlarla tek başına mücadele etti! 'Rambo Berk' lakaplı ünlü oyuncu... Haberi Görüntüle

OGEDAY'IN DURUMU CİDDİ

Acun Ilıcalı ise Ogeday'ın yarışmayı bırakmak istiyorsa bırakabileceğini belirterek, aynı durumu Sahra'nın da yaşadığını belirtti ve Ogeday'ın durumunun ciddi olduğunu ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading