Yandex Metrica

Sitede Ara

Viral videolarıyla ünlenmişti! Ünlü TikTok fenomeni öldürldü!

Viral videolarıyla ünlenmişti! Ünlü TikTok fenomeni öldürldü!

Dünyada milyonlarca kişi tarafından kullanılan ünlü sosyal medya platformu TikTok'ta fenomen olan Iraklı sosyal medya fenomeni Om Fahad, Bağdat'ta silahla vurularak öldürüldüğü öğrenildi. 

Yaşam

28.04.2024, 10:24

Ünlü sosyal medya platformu TikTok'ta fenomen olan ve 400 binden fazla takipçisi bulunan Om Fahad adındaki genç kadın başından silahla vurularak öldürüldü.

Çağla Şikel inzivaya çekildi! Meditasyon görüntülerine tepki yağdı: İki rekat namaz kılsaydınız Çağla Şikel inzivaya çekildi! Meditasyon görüntülerine tepki yağdı: İki rekat... Haberi Görüntüle

IRAK İÇİŞLERİ BAKANLIĞI AÇIKLAMA YAPTI

Irak İçişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada, “Başkent Bağdat'ın Zayouna bölgesinde sosyal medyada tanınan bir kadının kimliği belirsiz kişiler tarafından öldürülmesi olayının aydınlatılması için özel bir operasyon ekibi kurdu” bilgisi yer aldı.

Estetik iddialarına ateş püskürtmüştü! Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'ndan şaşırtan açıklama! Estetik iddialarına ateş püskürtmüştü! Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'ndan şaşırtan... Haberi Görüntüle

BAŞINDAN VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Soruşturmanın hala devam ettiği, olayı gören kişilerin ise Om Fahad'ın evinin önünde bulunduğu sırada mtorsikletli bir kişi tarafından ateşli silahla vurularak öldürüldüğünü belirtti.

Uyuşturucu operasyonunda şok gelişme! Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Evinden çıkanlar pes etti! Uyuşturucu operasyonunda şok gelişme! Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Evinden... Haberi Görüntüle

HAPİS CEZASINA ÇARPTIRLIMIŞTI

Fahad'ın ise geçtiğimiz yıl TikTok'ta uygusnuz videolar paylaştığı ve bu nedenle 6 ay hapis cezasına çarptırıldığı öğrenildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading