Yandex Metrica
Reklam Görseli

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştü! Kızılcık Şerbeti'ne o sahne damgasını vurdu: Bir kazayı cinayete dönüştürdünüz!

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştü! Kızılcık Şerbeti'ne o sahne damgasını vurdu: Bir kazayı cinayete dönüştürdünüz!

ShowTV'de izlenme rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinde dün akşam yeni bölümüne yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlunun kaza sonrası Amerika'ya kaçmaları ele alındı. O sahne sosyal medyada çok konuşulurken izlenme rekorları kırdı.

Yaşam

08.05.2024, 18:36

ShowTV de her Cuma yayınlanan ve izlenme rekorları kıran dizinin yeni bölümü dün akaşm yayınlandı.

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Gündör, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın yer aldığı ünlü dizide yayınlanan bir sahne gündem oldu.

Dizide yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu'nun ehliyetsiz araç kullanarak Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olduğu anlara gönderme yapıldı.

Estetikleriyle gündeme bomba gibi düşmüştü! Mahmut Tuncer estetik yaptıran ünlü oyuncular hakkında ilk kez konuştu: Gökhan'ı gördüm, Rafet biraz... Estetikleriyle gündeme bomba gibi düşmüştü! Mahmut Tuncer estetik yaptıran ünlü... Haberi Görüntüle

KIZILCIK ŞERBETİ'NE EYLEM TOK DAMGASI

Dizide Ömer'in oğlu Metehan'ın, babasının hediye ettiği kırmızı lüks otomobiliyle yarıştığı sonrasında ies yarışı kaybedince aracını arkadaşı Ateş'e verdi. 

Ateş ise aracı alarak son hız ormanlık alanda seyir halinde giderken, yol kenarında aracını tamir eden bir kişiye çarptı. Arabasını tamir eden kişi olay yerinde hayatını kaybederken Ateş ise annesiyle birlikte yurtdışına kaçtı.

Dilan Polat intihar mı etti? Dİlan Polat'ın yakın arkadaşı ne dedi? Dilan Polat kendine zarar mı veriyor? Dilan Polat intihar mı etti? Dİlan Polat'ın yakın arkadaşı ne... Haberi Görüntüle

''O KAZAYI CİNAYETE DÖNÜŞTÜRDÜNÜZ''

Yaşanan olay sonrasında ise Evrim Alasya'nın canlandırdığı Kıvılcım sunduğu programda ateş'e ve annesine seslendi. Kıvılcım, "Her anne baba evladını korumak ister. Ama anne baba olmak adaletsiz olmak değildir ve olmamalıdır. Birinin canı yanarken bu başkasının yanına kar kalmamalıdır. Bir çocuk bir kazaya karışmış ve çok büyük bir kazaya sebep olmuş. Çocuğunu kurtarmaya çalışarak ona iyilik yapmaya çalışan anneye sesleniyorum 'Oğlunuzun hayatını mahvettiniz. Onu bir nefret objesi haline getirdiniz. Bir kazayı cinayete dönüştürdünüz. Bu olayda tek suçlu kişi sizsiniz." dedi.

O sadece bir pisuvar değil! Çin'deki bu icat hayal gücünü zorluyor O sadece bir pisuvar değil! Çin'deki bu icat hayal gücünü... Haberi Görüntüle

BİNLERCE YORUM YAĞDI

Dizinin yayınlanan o sahnesinden sonra ise sosyal medya X hesabında Trend olurken, kullanıcıları binlerce yorum yağdırdı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading