Yandex Metrica

Dilan Polat intihar mı etti? Dİlan Polat'ın yakın arkadaşı ne dedi? Dilan Polat kendine zarar mı veriyor?

Dilan Polat intihar mı etti? Dİlan Polat'ın yakın arkadaşı ne dedi? Dilan Polat kendine zarar mı veriyor?

5 Kasım 2023'de eşi Engin polat ile birlikte 'Kara para aklama' ve 'Vergi kaçakçılığı' suçundan tutuklanmıştı. En son Banu Parlak duruşmasına çıkan Polat hakkında tutuklamanın devam etmesi yönünde karar alındı. Bunun üzerine Dilan Polat'ın cezaevinde intihar etti haberleri gündeme bomba gibi düştü. Polat'ın yakın arkadaşı Canan Toprak, sosyal medya hesaplarından olayla ilgili iddialarda bulundu. Peki Dilan Polat intihar mı etti? Dilan Polat cezaevinde intihar mı etti? İşte iddialar...

Gündem

16.05.2024, 20:11

5 Kasım 2023 tarihinde "Kara para aklama" ve "vergi kaçırma" suçlarından tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, en son Banu Parlak davasında hakim karşısına çıktı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca düzenlenen iddianame kapsamına Polat çiftinin ve amca Segin Polat'ın, 'birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit, mala zarar verme' suçlarından ayrı ayrı 8 yıl hapis cezası talep edildi.

Barış Boyun, Beratcan ve Batin Can Gökdemir hakkında mahmeke 8 yıl 4 aydan 23 yıla kadar hapis cezası istenirken, Dilan, Engin ve Sezgin Polat çifti için ise 2yıl 4 aydan 8 yıla kadar hapis cezası istenmekte..

Bu olayların ardından Dilan Polat, kendini iyice kaybetmiş ve 'buradan çıkmayacaksam yaşamanın bir anlamı yok diyerek' intihar girişimde bulunduğu iddia edildi.

Bu iddia üzerine yakın arkadaşı Canan Toprak sosyal medya hesabından konuya ilişkin iddialarda bulundu. Peki Dİlan Polat cezaevinde intihar etti mi?

Son dakika... Resmi Gazete'de yayımlandı: 28 Şubat sanığı emekli askerler tahliye ediliyor Son dakika... Resmi Gazete'de yayımlandı: 28 Şubat sanığı emekli askerler... Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT İNTİHAR ETTİ Mİ?

Dilan Polat'ın kendisine zarar verdiğini vurgulayan Canan Toprak, “Kolları, yüzü, bacakları her yeri kesik kendini öldürmeye çalışıyor" iddiasında bulundu. 

Toprak’ın bu açıklaması geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeniyle tahliye olan Nihal Candan'ı akıllara getirdi. Toprak'ın sosyal medyada yaptığı bu paylaşımının "Nihal Candan'a mı özendi?" yorumları geldi.

Bakan Yerlikaya duyurdu: 8 çeteye baskın! Mafyacılık oynayan 42 kişi yakalandı Bakan Yerlikaya duyurdu: 8 çeteye baskın! Mafyacılık oynayan 42 kişi... Haberi Görüntüle

NİHAL CANDAN NASIL TAHLİYE OLDU?

Dolandırıcılık ve kara para aklama gibi suçlardan tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan, geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilmişti.

Ezilen halkların AUDI'si! DEM Partili yöneticiler ve çocukları, lüks yaşamlarından ödün vermiyor! Ezilen halkların AUDI'si! DEM Partili yöneticiler ve çocukları, lüks yaşamlarından... Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT KENDİNE ZARAR VERDİ Mİ?

Dilan Polat'ın arkadaşı Canan Toprak, cezaevinde zor günler geçirdiğini vurgulayarak kendine zarar verdiğini açıkladı.

Son dakika: Türkiye ve Irak'tan sınırda işbirliği: MSB detayları açıkladı Son dakika: Türkiye ve Irak'tan sınırda işbirliği: MSB detayları açıkladı Haberi Görüntüle

BACAKLARI KESİK İÇİMDE

Sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunan Toprak, "Kolları, yüzü, bacakları her yeri kesik kendini öldürmeye çalışıyor" iddiasında bulundu.

Canan Toprak, açıklasına şunu da ekledi:

"Beni artık vicdanım kaldırmıyor. Dostumun çığlıklarına kulaklarımı kapatamıyorum.”

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Loading