Yandex Metrica

Son dakika: Ayhan Bora Kaplan Davasıyla ilgili gözaltına alınmıştı: O Emniyet Müdürü serbest

Son dakika: Ayhan Bora Kaplan Davasıyla ilgili gözaltına alınmıştı: O Emniyet Müdürü serbest

Son dakika... Ayhan Bora Kaplan Davasıyla ilgili gözaltına alınan Emniyet Müdürü Kerem Öner serbest bırakıldı.  

Gündem

20.05.2024, 20:39

Ayhan Bora Kaplan Davasıyla ilgili gözaltına alınan Emniyet Müdürü Kerem Öner serbest bırakıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, emniyetteki işlemleri tamamlanan Kerem Gökay Öner'in tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığını duyurdu. Öner'e yurt dışına çıkma yasağı konulurken adli kontrol tedbirlerinin de uygulanacağı belirtildi.

Başsavcılık, devam eden soruşturma kapsamında mevcutta 7 şüpheli bulunduğu ve şüphelilerle ilgili dijital materyal inceleme işlemlerinin devam ettiği kaydedildi. 

House of the Dragon 2. sezon 7. bölüm ne zaman çıkacak? House of the Dragon 2. sezon bitti mi? House of the Dragon 2. sezon 7. bölüm ne zaman... Haberi Görüntüle

SES KAYITLARI MEDYAYA YANSIMIŞTI

Kısa süre önce Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik açılan davada gizli tanık olarak yer alan Serdar Sertçelik’in, medyaya yansıyan ses kayıtlarıla ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı resen soruşturma başlatmış, soruşturma kapsamında Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli üç polis müdürü açığa alınmıştı. Açığa alınan şüpheli emniyet görevlileri hakkında "suç işlemek için anlaşmak", "adil yargılamayı ve tanığı etkilemeye teşebbüs", "görevi kötüye kullanma" ve "suçluyu kayırma" suçlarından devam eden soruşturmada, şüphelilerin ikametlerinde dijital materyallere el konulması amacıyla arama yapılmıştı.

Ayazın Sonu Güneş oyuncuları kimler? Ayazın Sonu Güneş konusu nedir? Ayazın Sonu Güneş oyuncuları kimler? Ayazın Sonu Güneş konusu nedir? Haberi Görüntüle

BAHÇELİ'DEN SERT ÇIKIŞ

Partisinin grup toplantısında bu konuya dair sert açıklamlar yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, birkaç emniyet görevlisinin açığa alınmasıyla geçiştirilemeyeceğini söyledi ve hedefin MHP, AK Parti, Cumhur İttifakı ve son tahlilde Türkiye olduğunu belirtti. Bahçeli şu ifadeleri kullandı: "Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir. Nitekim hedef; MHP, AK Parti, Cumhur İttifakı ve son tahlilde Türkiye'dir. 17-25 emniyet ve yargı ortaklı darbe girişiminin tekrarını planlayanlara boyun eğersek boyumuz devrilsin, göz yumarsak gözümüz çıksın, eyvallah edersek de kanımız kurusun. Gizli tanık ifadeleriyle şerefli isimleri karalama kumpasını ve tecelli eden millet iradesini gölgeleme arayışını himaye eden ve buna hizmetkarlık yapan kim varsa haindir, Haşhaşidir. Emniyet, yargı ve medya uzantılarının tepesine binilmelidir. Bakalım 'Temiz Eller Operasyonu' nasıl oluyormuş, hepsine göstermek, hepsini yaka paça içeri tıkmak da hukuk devletinin varlık ve şeref konusudur."

Cuntacı albayı elleriyle etkisiz hale getirdi: 15 Temmuz kahramanı o geceyi böyle anlattı: Yapmamız gerekeni yaptık! Cuntacı albayı elleriyle etkisiz hale getirdi: 15 Temmuz kahramanı o... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN GRUP TOPLANTISINDA SERT MESAJLAR VERDİ

Ankara emniyetindeki olaylar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da gündemindeydi. 14 Mayıs gecesi MİT Başkanı İbrahim Kalın'ı ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u Beştepe'ye çağıran Erdoğan, ertesi gün yapılan AK Parti Grup Toplantısında sert mesajlar verdi. Erdoğan, "Son dönemde gündeme gelen tüm hadiseyi tüm boyutlarıyla takip ediyoruz. Bürokratik vesayete izin vermeyiz. Kanunun dışına çıkan, marazı olan kim varsa hukuk zemininde mutlaka hesabını soruyoruz. Ülke ve millete karşı vazifesini yapmamasının hiçbir bahanesi olamaz.

Bize süre biçenler oldu, bize gazete manşetlerinden ömür biçenler oldu. Korkanlar, ürkenler hırslarına yenilenler oldu. Onlar şimdi yoklar, unutulup gittiler. Biz buradayız. Dimdik sapasağlam ayaktayız. Dava burada, yarın da burada olacak. Mevla ömür, milletimiz de yetki verdikçe burada olmaya devam edeceğiz.

Her zaman söylüyorum; korkaklar zafer anıtı dikemez. Ne yarım asrı bulan siyasi hayatımızda ne de 21 yılı aşan iktidarlarımız boyunca korkanlardan, kaçanlardan olmadık. Gün oldu vesayetçilere meydan okuduk. Gün oldu eli kanlı terör örgütlerine meydan okuduk. Gün oldu emniyet, yargı ve ordu içinde yuvalanmış FETÖ’cü alçaklara meydan okuduk. Vatanımızın bekasına, milletimizin istiklaline kim kastederse bundan sonra da karşılarında dimdik durmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading