Yandex Metrica

Sitede Ara

Gönül Dağı dizisinde başrol krizi! Diziyi finale götürecek o sahne izleyicileri üzdü!

Gönül Dağı dizisinde başrol krizi! Diziyi finale götürecek o sahne izleyicileri üzdü!

TRT 1 ekranlarında yerini alan ve izlenme rekorları kıran Gönül Dağı dizisi geçtiğimiz hafta 137. bölümü yayınlanmış Selma öğretmen ise geçirdiği kaza sonucu ameliyata allınmıştı. Ancak dizide Selma öğretmenini canlandıran Melis Sevinç'in geçirdiği kaza sonucu siziden ayrılıp ayırlmayacağı merak ediliyor. 

Yaşam

17.05.2024, 23:27

Başrollerinde Berk Atan, Melis Sevinç, Hazal Çağlar, Nazlı Pınar Kaya, Semih Ertürk gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisinde geçtiğimiz hafta 137. bölümü yayınlandı.

Taciz iddiaları ünlü aktör Kevin Spacey'nin peşini bırakmıyor! 10 kişi daha taciz suçlamasında bulundu Taciz iddiaları ünlü aktör Kevin Spacey'nin peşini bırakmıyor! 10 kişi... Haberi Görüntüle

İZLEYİCİYİ ÜZEN SAHNE

TRT 1 ekranlarında yerini alan dizide ise Melis Sevinç'in canlandırdığı Selma öğretmen kaza geçirdi ve acil amelityata alınmıştı.

Ancak Selma öğretmen karakterini canlandıran Melis Sevinç'in ise diziden ayrılacağı iddiaları izleyicileri üzdü. 

Didem Soydan yine tarzıyla çok konuşuldu! Derin yırtmaçlı elbisesiyle yürekleri hoplattı! Didem Soydan yine tarzıyla çok konuşuldu! Derin yırtmaçlı elbisesiyle yürekleri... Haberi Görüntüle

MELİS SEVİNÇ DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Selma öğremenin hafızasını kaybetmesi ile dizinin gidişatı farklı bir boyut kazanmış, son alrak ise Taner ve Dilek'in evlilik fotoğraflarını görmesi sonrasında evi terk edeceği yeni bölüm fragmanında yerini aldı. 

Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Selma öğretmenin evi terk etmesi izleyicileri üzdü ve Melis Sevinç'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

1

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading