Yandex Metrica

Sitede Ara

Şarkıcı Nilüfer'i yerin dibine soktu! Ünlü modacıdan transparan kıyafet eleştirisi: Geçen senelere, itibara yazık...

Şarkıcı Nilüfer'i yerin dibine soktu! Ünlü modacıdan transparan kıyafet eleştirisi: Geçen senelere, itibara yazık...

68 yaşında olan ve şarkılarıyla kitleleri peşinden sürükleyen ünlü şarkıcı Nilüfer Ankara'da ya konserleri kapsamında düzenlenen konsere transparan elbisesiyle çıkmıştı. Ünlü modacı Neslihan Yargıcı ise ünlü sanatçıya 'geçen senelere, itibara yazık' diyerek eleştirdi. 

Yaşam

14.05.2024, 03:30

Türkiye'nin en sevilen ses sanatçılarından olan 68 yaşındaki ünlü şarkıcı Nilüfer geçtiğimiz günlerde Ankara'da yaz konseri vermiş ve sahnede söylediği sözlerle büyük tepki toplamıştı.

Selen Görgüzel'den 'buluna ödül' açıklaması! Servet değerindeki bileziğini kaybetti! Duyan aramaya koştu! Selen Görgüzel'den 'buluna ödül' açıklaması! Servet değerindeki bileziğini kaybetti! Duyan... Haberi Görüntüle

SAHNEDEKİ SÖZLERİ OLAY OLMUŞTU

Son Arzum, İnkar Etme, Caddelerde Rüzgar, Böyle Ayrılık Olmaz, Erkekler Ağlamaz, Dünya Dönüyor gibi şarkıları seslendiren ünlü şarkıcı sahneye transparan elbisesiyle çıkmıştı.

Sahnede ise ünlü sanatçı 'baktım herkes transparan ben mi kaldım bir tek ahlak nöbetçisi, banane ya, çıktım böyle. Ne var ayrıca insanlar sokakta böyle geziyor. Ne var işte bacak. Al bacak' diyerek eteğini kaldırıp bacaklarını göstermişti. 

Uyuşturucu operasyonunda şok gelişme! Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Evinden çıkanlar pes etti! Uyuşturucu operasyonunda şok gelişme! Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Evinden... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ MODACI'DAN 'GEÇEN SENELERE YAZIK' ÇIKIŞI

Ünlü şarkıcının sahnede sarf ettiği sözler sonrasında, ünlü modacı Neslihan Yargıcı şarkıcı Nilüfer'i yerden yere vurdu.

Ünlü modacı, şarkıcı Nilüfer'e, ''Gördüğüm an çok yadırgadım. Mesele bacak açık, kapalı meselesi değil. Kariyer, ses, duruş, Türkiye’nin en iyi seslerinden. Düz siyah bir elbise yeterliydi bence. Aksesuarlara bile gerek yok. Kendisi pırlanta değerinde. Şaka yapmıyorum. Geçen senelere yazık! O itibara yazık! Kıyafeti tasarlayan yeni yetme olmalı.'' diyerek tepkisini gösterdi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading